WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Høydepunkter

En sublim beliggenhet helt nord i Botswanas ikoniske Okavango Delta - et UNESCOs verdensarvliste og det største innlandsdeltaet på jorden.
Fineste flerbrukskonsesjon i Okavango-deltaet for dyreliv, og land- og vannaktiviteter året rundt.
Årlig oversvømte gressletter tilbyr et fotografisk paradis, viser fenomenal rovdyr og byttedyr.
Drømmende delta-vannveier, elv og øyskog og store flomsletter inviterer til eventyr: dag og natt spill stasjoner, turer i naturen, og båtliv.

Mål: Vumbura Plains Private Wilderness Area finnes i det nordøstlige Okavango-deltaet ved siden av Moremi Game Reserve. Dens førsteklasses beliggenhet i det tørre savanneinteriøret, satt på en av hovedkanalene som mater deltaet, betyr eventyr året rundt på land og vann. Moderne og luksuriøst, leiren er like overdådig og frodig som de vakre omgivelsene, som er hjemmet til et rikt og mangfoldig utvalg av dyreliv, inkludert store - og små - rovdyr. Den 60.000-hektar store (148,263-acre) private konsesjonen leies fra fem landsbyer gjennom Okavango Community Trust (OCT), et partnerskap som spenner over mange vellykkede år med innflytelsesrik bevaringsturisme i området.

Erfaring: Leiren tilbyr eksepsjonelle muligheter for familier og venner til å koble til igjen og nyte delte opplevelser i et av verdens mest uberørte villmarksområder. Gjestene kan se frem til spennende spillstasjoner som oppdager ikoniske dyreliv. Her utforsker vannsafari med båt eller tradisjonell mokoro (dugout-kano) vannveiene der elefanter vasser, og utallige fugler lyser opp himmelen. Guidede turer tilbys også med våre lidenskapelige guider, som trollbinde seg med sin dype kunnskap og kjærlighet til bushen. I leiren, Gjestene kan nyte en rolig ettermiddag i suitens private basseng, nyte den strålende utsikten og se på dyrelivsparaden. Kvelder er et sensorisk eventyr, forteller om dagens safari ved en knitrende ild og fest på kokkens lokale herligheter.

Hensikt: Vumbura Private Wilderness Area er leid ut fra avsidesliggende landlige samfunn som er medlemmer av Okavango Community Trust (OKT). Resultatet av dette mangeårige og innflytelsesrike partnerskapet inkluderer sosioøkonomiske fordeler, diversifisering av levebrød, og opplæring og kompetanseutvikling for landsbyboerne - i tillegg til å bygge videre på en positiv holdning til turisme og bevaring. Det største antallet ansatte i Botswana-operasjonen er ansatt fra disse fem landsbyene.

Dyreliv: De årlig oversvømte gresslettene i deltaet rundt villmarken Vumbura Plains blir lokalt referert til som melapo, og levere produktiv sesongvisning: elefanter, sjiraffer, impala, sable antilope, kudu, sebra, vanlig vannbuck samt reedbuck, tsessebe, gnu, rød lechwe og Cape bøffel. Etter dette eksepsjonelle mangfoldet av hovdyr er et stort utvalg av rovdyr, inkludert ikoniske afrikanske arter som løve, leopard, en og annen gepard, Afrikansk villhund og villkatt. Alt dette resulterer i en utrolig rik og spennende dyrelivsopplevelse. Flodhest pods og basking krokodiller kan ofte bli oppdaget i og langs vannveiene, mens fuglekikking er eksepsjonell hele året.

Villmarken Vumbura: Feirer sin følelse av plass og formål, denne stilige og moderne leiren gir det høyeste nivået i komfort, fantastisk lokal mat og imponerende oppmerksomhet på detaljer fra de varme og profesjonelle medarbeiderne.

Leiren ligger på hevede dekk midt i årlig oversvømmet gressletter, og er et vidunder av ingeniørdesign. En kunstnerisk, moderne balanse av tre, glass, og lerret, som gjenspeiler de rike fargene på deltaet.

Den består av to satellittleirer, hver med sitt eget hovedområde som omfatter vidstrakte utsikter over de store flomslettene, og innredet med vakre lokale objets d'art, som viser leirens vellykkede partnerskap med Okavango Community Trust (OCT) - skapt for å fremheve Vumburas arv gjennom design og kunst.

Leiren er et av de mest romslige tilbudene i Okavango-deltaet, med sjenerøse og ekstremt private gjestesuiter som hver har et lite basseng og utendørs sala.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål