WeTu Analytics

Vumbura Plains

Sted: Moderne og luksuriøse Vumbura Plains ligger i et område som er en blanding av vann og tørre land habitater. Dyrelivet er rikelig og variert, slik at både land- og vannaktiviteter på kjøretøy, mekoro og båter leverer en allsidig afrikansk safariopplevelse.

Overnatting: Vumbura Plains består av to satellittleirer, hver med sitt eget hovedområde med en ekspansiv vista over flomslettene, og innredet med idiosynkratiske objekter d'art. De fjorten hevet luksustelt (åtte, inkludert to familieenheter, og seks uten familie overnatting, på henholdsvis Nord- og Sør-leirene) er unike og stilfulle i design, med utstrakt bruk av lys, tre og plass. Alle rommene har en nedsenket salong, sala og et lite basseng. Hver av de to familieenhetene har private dekk som forbinder de to separate teltene.

Formål: Vumbura-konsesjonen er utleid fra fjerntliggende bygdesamfunn organisert under Okavango Community Trust. Resultatet av dette partnerskapet omfatter samfunnsøkonomiske fordeler, levebrød diversifisering, og fordeler av opplæring og ferdighetsutvikling for folket i bygdene — samt mer positive holdninger til turisme og bevaring.

MERK: Varmluftsballongutflukt (vær tillater) tilbys fra midten av mai 2021 til midten av september 2021, samt midten av april 2022 til midten av september 2022.

Unike salgspoeng

Vakkert, mangfoldig område med en rekke plantearter og rovdyr arter
Beste antilope mangfold i Delta, spesielt sabel
Stor, overdådig leir med moderne, moderne design

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Vumbura Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål