WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Sted: Moderne og luksuriøst, Vumbura Plains, ligger i et område som er en blanding av vann og landhabitater - fra skjønnheten i de store flomslettene, til dype vannveier og krystallklare kanaler, permanent sump og akasieskog på øya, dette er en virkelig førsteklasses Okavango-glede året rundt. Dyrelivet er rikelig og mangfoldig, slik at både vann- og landbaserte aktiviteter på kjøretøy, mekoro og båter leverer en ekstraordinær all-round afrikansk safariopplevelse. Den 60 000 hektar store (148 263-acre) Vumbura Private Wilderness Area er leid fra fem landsbyer, gjennom Okavango Community Trust (OCT), et partnerskap som spenner over mange vellykkede år med innflytelsesrik bevaring turisme i området.

Dyreliv: Vumbura Private Wilderness Area finnes i det nordøstlige Okavango-deltaet ved siden av Moremi Game Reserve. Dens førsteklasses beliggenhet i det tørre savanneinteriøret, satt på en av hovedkanalene som mater innlandsdeltaet, betyr eventyr året rundt på land og vann. De årlig oversvømte gresslettene i deltaet rundt villmarken Vumbura Plains blir lokalt referert til som «melapo», og tilbyr suveren sesongvisning av elefanter, sjiraffer, impala, sable antilope, kudu, sebra, vanlig vannbuck og reedbuck, tsessebe, gnu, rød lechwe og Cape bøfler. Flodhester og krokodiller er vanlige i vassdragene. Rovdyr inkluderer den afrikanske villhunden, flere bosatte stoltheter av løve, samt leopard, tidvis gepard og afrikansk villkatt. Fuglekikking er eksepsjonell hele året.

Overnatting: Villmarken Vumbura Plains er en kunstnerisk, moderne balanse mellom tre, glass, og lerret, gjenspeiler fargene på deltaet. Den består av to satellittleirer, hver med sitt eget hovedområde som omfatter vidstrakte utsikter over de store flomslettene, og innredet med idiosynkratiske kunstobjekter. Ligger på hevede dekk, de fjorten luksuriøse teltsuitene (åtte, inkludert to familieenheter, og seks uten familieinnkvartering, på henholdsvis Nord- og Sør-leirene - hver av de to familieenhetene har private dekk som forbinder de to separate teltene) er unike og stilige i design. Wilderness Vumbura Plains er et av de mest romslige tilbudene i Okavango-deltaet, noe som gjenspeiles i leirens sjenerøse suiter med privat stupebasseng og utendørs sala hvor du kan se den uendelige dyrelivsparaden. Feirer sin følelse av rom og kultur, denne kunstneriske og veloverveide leiren - som tilsynelatende flyter på vann - gir det høyeste nivået i safarikomfort, forbedret av en enestående meny og superlativ gjestfrihet. En virkelig Okavango-opplevelse, med løftet om uendelig eventyr.

Hensikt: Vumbura Private Wilderness Area er leid ut fra avsidesliggende landlige samfunn organisert under Okavango Community Trust (OKT). Resultatet av dette meningsfulle og mangeårige partnerskapet inkluderer sosioøkonomiske fordeler, diversifisering av levebrød, og drar nytte av trening og ferdighetsutvikling for befolkningen i landsbyene - i tillegg til å bygge videre på mer positive holdninger til turisme og bevaring.

MERK: Varmluftsballongutflukt (hvis været tillater det, og mot en ekstra kostnad) tilbys fra midten av april 2022 til midten av september 2022, samt fra mai 2023 til midten av september 2023.

Unike salgspoeng

Villmarken Vumbura Plains ligger helt nord i Botswanas Okavango Dleta, et UNESCOs verdensarvliste og det største innlandsdeltaet på jorden
De årlig oversvømte gresslettene gir et spektakulært fotografisk paradis, inkludert fenomenale planteetere og rovdyrobservasjoner - uten tvil det beste antilope mangfoldet i deltaet, spesielt sabel og sitatunga
Designelementer viser hovedformålet med leiren, og vellykket partnerskap med Okavango Community Trust (OCT) siden 1996, med kunstinstallasjoner som fremhever Vumburas arv gjennom kulturhistorier og lokale tradisjoner

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål