WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Twin/Double Suite(s)

(12 Rom)

Dannelsen av Okavango-deltaet, og livet det støtter, blir vekket til live i leirens gjennomtenkte kunstverk, skjermer, kart, vevd kurvmønster og fargestoffer. Den rike fargepaletten av turkis, lilla og naturlige toner hyller Delta-villmarken.

Garderobedørene og dusjskjermene er kledd i store, slående undervannsfotografier, mens kullfargede myggnett og svart sanitærutstyr gir den moderne følelsen.

Hver suite er designet for å maksimere den magiske utsikten over deltaet og bringe naturen inn, mens kunstverket og skreddersydde designstykker forteller historiene om landet, menneskene og stedet de kaller hjem.

Vis mer
Vis mindre

Family Accommodation

(2 Rom)

Familier har fullstendig privatliv i Vumbura Plains romslige familieenheter.

Vumbura Plains North tilbyr seks suiter, og to familieenheter (Vumbura Plains South består av seks suiter, men har ingen familieinnkvartering).

De to familieenhetene har plass til fire gjester i to romslige soverom med eget bad.
Hovedsoverommet har en stor nedsunket innendørs salong, med romslige innendørs og utendørs dusjer, mens det andre soverommet er mindre og har en innendørs dusj.

Begge soverommene har separate innganger og deler et utendørs dekk og et eget lite basseng med sittegruppe.

Vi anbefalte familier med yngre barn å velge familieenheten med det sammenhengende, skyggelagt salongområde, ettersom det er semi-utendørs og har lerretgardiner som kan rulles opp og ned for å gi dekning for alle værforhold.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål