WeTu Analytics

Vumbura Plains

Vumbura Plains Camp - Game Drives

Morgen og ettermiddagen tilbys i åpne 4x4 Land Rovers hver plass til maksimalt syv personer, slik at hver gjest får et «vindussete».

Vis mer
Vis mindre

Vumbura Plains Camp - Night Drives

Nattstasjoner med spotlights lar deg finne de nattlige dyrene du kanskje ikke ser i løpet av dagen.

Vis mer
Vis mindre

Vumbura Plains Camp - Mokoro Excursions

Det finnes ingen bedre måte å se på spillet og utforske Okavango enn ved tradisjonell mokoro (dugout kano). Disse utfluktene avslører de fascinerende mindre skapningene i Deltaet, inkludert fargerike frosker og livlige vannfugler.

Vis mer
Vis mindre

Vumbura Plains Camp - Boating

Vann-nivå avhengig, båtliv er en annen idyllisk form for vann dyreliv visning. Vumbura har to båter med plass til seks gjester komfortabelt.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Ballooning Safaris *

Ta til himmelen i stil og svev stille over det rike økosystemet i Okavango-deltaet i en varmluftsballong. Se over naturskjønne prakt, se elefant spille langt under og fly øye til øye med en ørn. Denne opplevelsen avsluttes med champagne og snacks (tilbys midten av mai 2021 til midten av september 2021, samt midten av april 2022 til midten av september 2022).

* Denne aktiviteten er været tillater og mot ekstra kostnad.

Vis mer
Vis mindre

Vumbura Plains Camp - Guided Nature Walks

På forespørsel, og avhengig av tilgjengelighet av kvalifisert guide, er naturvandring med dyktige guider fantastiske måter å komme nær naturen og observere de mindre tingene du savner når du reiser med bil.

Vis mer
Vis mindre

Vumbura Plains Camp - Fishing

Fiske er på tilbud sesongmessig på fangst- og frigjøringsbasis. Et begrenset tilbud av grunnleggende utstyr er tilgjengelig i leiren.

Vis mer
Vis mindre

Vumbura Plains Camp - Birding

Fuglingen på Vumbura Plains er like variert som den er eksepsjonell hele året. Om sommeren er mange innvandrerarter til stede, mens andre spesialiteter som regelmessig ses inkluderer vattlet kran, slategret, kvitrende cisticola, vifteformet enkefugl, rosa-rygget pelikan og muligens rosenthroated longclaw for de dedikerte birders.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Vumbura Plains

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål