WeTu Analytics

Vumbura Plains

Sted: Moderne og luksuriøse Vumbura Plains ligger i et område, der er en blanding af vand og tørre landområder. Dyrelivet er rigeligt og forskelligartet, så både land- og vandaktiviteter på køretøjer, mekoro og både leverer en all-round afrikansk safari oplevelse.

Dyreliv: De årligt oversvømmede græsarealer af Okavango Delta omkring Vumbura Plains er lokalt omtalt som „melapo“, og tilbyder god sæsonbestemt visning af elefant, giraf, impala, zobel antilope, kudu, zebra, fælles vandbuck og reedbuck, tsessebe, gnuer, rød lechwe og Cape bøffel. Flodhest og krokodille er almindelige på vandvejene. Predators omfatter den afrikanske vilde hund, flere beboer af løve, samt leopard, gepard og afrikansk vildkat. Birding er enestående hele året rundt.

Overnatning: Vumbura Plains består af to satellit lejre, hver med sit eget hovedområde med en ekspansiv vista over floodplains, og møbleret med idiosynkratiske objets d'art. De fjorten hævede luksustelte (otte, herunder to familieenheder, og seks uden familieindkvartering, i henholdsvis nord og syd lejre) er unikke og stilfulde i design, med omfattende brug af lys, træ og rum. Hver omfatter en nedsænket lounge, salon, og dyb pool. Hver af de to familieenheder har private dæk, der forbinder de to separate telte.

Formål: Vumbura Concession udlejes fra fjerntliggende landdistrikter organiseret under Okavango Community Trust. Resultatet af dette partnerskab omfatter socioøkonomiske fordele, diversificering af levebrød og fordele ved uddannelse og udvikling af færdigheder for befolkningen i landsbyerne — samt mere positive holdninger til turisme og bevarelse.

BEMÆRK: Varmluft balloning udflugt (vejret tillader det) tilbydes fra midten af april 2022 til midten af september 2022, samt start maj 2023 til midten af september 2023.

Unikke salgssteder

Smukt, forskelligartet område med en række planteædere og rovdyr arter
Bedste antilope mangfoldighed i Delta, især zobel
Stor, overdådig lejr med moderne, moderne design

Show More
Show Less

Enquiry Form

Vumbura Plains

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål