WeTu Analytics

Vumbura Plains

Plaats: Eigentijdse en luxueuze Vumbura Plains ligt in een gebied dat een mix is van water en droge landhabitats. De dieren in het wild zijn overvloedig en divers, zodat zowel land- als wateractiviteiten op voertuigen, mekoro en boten een allround Afrikaanse safari-ervaring bieden.

Accommodatie: Vumbura Plains bestaat uit twee satellietkampen, elk met een eigen hoofdgebied met een uitgestrekt uitzicht over de uiterwaarden, en ingericht met eigenzinnige kunstobjecten. De veertien verhoogde luxe tenten (acht, waaronder twee gezinseenheden, en zes zonder gezinsaccommodatie, respectievelijk in Noord- en Zuidkampen) zijn uniek en stijlvol van ontwerp, met uitgebreid gebruik van licht, hout en ruimte. Elke kamer beschikt over een verzonken lounge, een sala en een dompelbad. Elk van de twee familie-eenheden heeft priv├ędekken die de twee aparte tenten met elkaar verbinden.

Doel: De Vumbura-concessie wordt verhuurd van afgelegen plattelandsgemeenschappen georganiseerd onder de Okavango Community Trust. Het resultaat van dit partnerschap omvat sociaal-economische voordelen, diversificatie van het levensonderhoud en voordelen van opleiding en ontwikkeling van vaardigheden voor de bevolking van de dorpen - evenals een positievere houding ten opzichte van toerisme en instandhouding.

OPMERKING: Ballonvaartexcursie met hete lucht (als het weer het toelaat) wordt aangeboden van half april 2022 tot half september 2022, en van start mei 2023 tot half september 2023.

Unieke verkoopargumenten

Mooi, divers gebied met een scala aan herbivoor- en roofdieren
Beste diversiteit aan antilopen in de Delta, met name sable
Groot, weelderig kamp met eigentijds, modern design

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Vumbura Plains

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen