WeTu Analytics

Vumbura Plains

Plats: Moderna och lyxiga Vumbura Plains ligger i ett område som är en blandning av vatten och torra mark livsmiljöer. Djurlivet är rikligt och varierat, så att både land- och vattenaktiviteter på fordon, mekoro och båtar levererar en allsidig afrikansk safari upplevelse.

Boende: Vumbura Plains består av två satellitläger, var och en med sitt eget huvudområde med en expansiv vista över floodslains, och inredda med idiosynkratiska föremål d'art. De fjorton upphöjda lyxtälten (åtta, inklusive två familjeenheter, och sex utan familjeboende, på norra och södra läger respektive) är unika och eleganta i design, med omfattande användning av ljus, trä och utrymme. Alla rum har en nedsänkt lounge, sala och avsvalkningspool. Var och en av de två familjeenheterna har privata däck som förbinder de två separata tälten.

Syfte: Vumburakoncessionen hyrs ut från avlägsna landsbygdsområden som organiseras under Okavango Community Trust. Resultatet av detta partnerskap omfattar socioekonomiska fördelar, diversifiering av levebröd och nytta av utbildning och kompetensutveckling för byarnas folk — liksom mer positiva attityder till turism och bevarande.

OBS! Ballongutflykt med varmluft (om vädret tillåter) erbjuds från mitten av april 2022 till mitten av september 2022, samt från maj 2023 till mitten av september 2023.

Unika säljpoäng

Vackert, varierat område med en rad växtätare och rovdjursarter
Bästa antilop mångfald i deltat, särskilt sobel
Stort, påkostat läger med modern, modern design

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Vumbura Plains

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor