WeTu Analytics

Vumbura Plains

Lloc: Contemporani i luxós Vumbura Plains es troba en una zona que és una barreja d'aigua i hàbitats de terra seca. La vida silvestre és abundant i diversa, de manera que tant les activitats terrestres com aquàtiques en vehicles, mekoro i vaixells ofereixen una experiència de safari africà a tot el món.

Allotjament: Vumbura Plains comprèn dos camps de satèl·lit, cadascun amb la seva pròpia àrea principal amb una vista expansiva a través de les planes d'inundació, i moblat amb obres d'art idiosincràtiques. Les catorze tendes de luxe elevades (vuit, incloses dues unitats familiars, i sis sense allotjament familiar, als campaments Nord i Sud respectivament) són de disseny únic i elegant, amb un ampli ús de la llum, la fusta i l'espai. Totes inclouen un saló enfonsat, una sala i una piscina d'immersió. Cadascuna de les dues unitats familiars té cobertes privades que uneixen les dues tendes de campanya separades.

Propòsit: La concessió Vumbura es lloga a comunitats rurals remotes organitzades sota la confiança de la comunitat d'Okavango. El resultat d'aquesta associació inclou beneficis socioeconòmics, diversificació de mitjans de vida, i beneficis de la formació i el desenvolupament d'habilitats per a la gent dels pobles, així com actituds més positives per al turisme i la conservació.

NOTA: Excursió en globus aerostàtic (si el temps ho permet) s'ofereix des de mitjans d'abril de 2022 fins a mitjans de setembre de 2022, així com inici de maig de 2023 a mitjans de setembre de 2023.

Punts de Venda Únics

Bella, àrea diversa amb una gamma d'espècies herbívors i depredadors
Millor diversitat d'antílops al Delta, particularment sable
Campament gran i luxós amb un disseny modern i contemporani

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Vumbura Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes