WeTu Analytics

Vumbura Plains

Vumbura Plains Camp - Game Drives

's Ochtends en's middags game drives worden aangeboden in open 4x4 Land Rovers, elk geschikt voor maximaal zeven personen, waardoor elke gast een' raam 'stoel krijgt.

Toon meer
Toon minder

Vumbura Plains Camp - Night Drives

Met nachtritten met schijnwerpers kun je die nachtdieren vinden die je overdag misschien niet ziet.

Toon meer
Toon minder

Vumbura Plains Camp - Mokoro Excursions

Er is geen betere manier om spel te bekijken en de Okavango te verkennen dan met traditionele mokoro (dugout kano). Deze excursies onthullen de fascinerende kleinere wezens van de Delta, waaronder kleurrijke kikkers en levendige watervogels.

Toon meer
Toon minder

Vumbura Plains Camp - Boating

Waterniveau afhankelijk, varen is een andere idyllische vorm van water wildlife bekijken. Vumbura heeft twee boten die comfortabel plaats bieden aan zes gasten.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Ballooning Safaris *

Ga in stijl de lucht in en zweef stil over het rijke ecosysteem van de Okavango Delta in een heteluchtballon. Staar over schilderachtige pracht, kijk hoe olifant ver onder speelt en vlieg oog in oog met een adelaar. Deze ervaring eindigt met champagne en snacks (aangeboden half mei 2021 tot half september 2021, evenals half april 2022 tot half september 2022).

* Deze activiteit is het weer het toelaat en tegen extra kosten.

Toon meer
Toon minder

Vumbura Plains Camp - Guided Nature Walks

Op aanvraag, en afhankelijk van de beschikbaarheid van de gids, zijn wandelingen in de natuur met deskundige gidsen prachtige manieren om dicht bij de natuur te komen en de kleinere dingen te observeren die u mist tijdens het reizen met de auto.

Toon meer
Toon minder

Vumbura Plains Camp - Fishing

Vissen wordt in het seizoen aangeboden op basis van vangst- en vrijlating. Een beperkt aanbod van basisuitrusting is beschikbaar op het kamp.

Toon meer
Toon minder

Vumbura Plains Camp - Birding

Het vogelen op Vumbura Plains is het hele jaar door even gevarieerd als uitzonderlijk. In de zomer zijn er veel migrantensoorten aanwezig, terwijl andere specials die regelmatig te zien zijn, zoals gewatteerde kraan, leisteen zilverreiger, tjilpende cisticola, fan-tailed weduwvogel, roze-gesteunde pelikaan en eventueel rosachtige longclaw voor de toegewijde vogelaars.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Vumbura Plains

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen