WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Twin/Double Suite(s)

(12 Kamers)

De vorming van de Okavango-delta en het leven dat erin wordt ondersteund, komt tot leven in de doordachte kunstwerken, schermen, kaarten, geweven mandpatronen en kleurstoffen van het kamp. Het rijke kleurenpalet van turkoois, paars en natuurlijke tinten is een eerbetoon aan de wildernis van de Delta.

De kastdeuren en doucheschermen zijn bekleed met grote, opvallende onderwaterfoto's, terwijl antracietkleurige muskietennetten en zwart sanitair bijdragen aan de eigentijdse uitstraling.

Elke suite is ontworpen om het magische uitzicht op de Delta te maximaliseren en de natuur naar binnen te halen, terwijl de kunstwerken en op maat gemaakte designstukken de verhalen vertellen over het land, de mensen en de plek die ze thuis noemen.

Toon meer
Toon minder

Family Accommodation

(2 Kamers)

Gezinnen hebben volledige privacy in de ruime familie-eenheden van Vumbura Plains.

Vumbura Plains North biedt zes suites en twee familie-eenheden (Vumbura Plains South bestaat uit zes suites, maar heeft geen gezinsaccommodatie).

De twee familie-eenheden bieden elk plaats aan vier gasten in twee ruime slaapkamers met eigen badkamer.
De hoofdslaapkamer heeft een grote verzonken binnenlounge met ruime binnen- en buitendouches, terwijl de tweede slaapkamer kleiner is en een binnendouche heeft.

Beide slaapkamers hebben een aparte ingang en delen een buitenterras en een eigen dompelbad met zithoek.

We raden gezinnen met jongere kinderen aan om te kiezen voor de gezinseenheid met de aangrenzende, schaduwrijke loungeruimte, aangezien deze half buiten ligt en voorzien is van canvasgordijnen die op en neer kunnen worden opgerold om bescherming te bieden tegen alle weersomstandigheden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Vumbura Plains

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen