WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Twin/Double Suite(s)

(12 habitacions)

La formació del delta de l'Okavango, i la vida que suporta, es dóna vida a les obres d'art reflexives del campament, pantalles, mapes, patrons de cistelles teixides i tints. La rica paleta de colors turquesa, morats i tons naturals ret homenatge al desert del Delta.

Les portes de l'armari i les mampares de dutxa estan revestides de fotografies submarines grans i sorprenents, mentre que les mosquiteres de color carbó i els sanitaris negres s'afegeixen a la sensació contemporània.

Cada suite està dissenyada per maximitzar les vistes màgiques del Delta i portar la natura a l'interior, mentre que les obres d'art i les peces de disseny a mida expliquen les històries de la terra, la gent i el lloc que anomenen casa.

Mostra més
Mostra menys

Family Accommodation

(2 habitacions)

Les famílies tenen una privacitat completa a les àmplies unitats familiars de Vumbura Plains.

Vumbura Plains North ofereix sis suites, i dues unitats familiars (Vumbura Plains South consta de sis suites, però no té allotjament familiar).

Les dues unitats familiars tenen capacitat per a quatre persones en dos espaiosos dormitoris en suite.
El dormitori principal té un gran saló interior enfonsat, amb àmplies dutxes interiors i exteriors, mentre que el segon dormitori és més petit i té una dutxa interior.

Les dues habitacions tenen entrades separades i comparteixen una coberta exterior i una piscina d'immersió privada amb zona d'estar.

Recomanem que les famílies amb nens més petits triïn la unitat familiar amb la zona d'estar entrellaçat i ombrejat, ja que és semi-exterior i disposa de persianes de lona que es poden enrotllar cap amunt i cap avall per donar cobertura a totes les condicions meteorològiques.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Vumbura Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes