WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Wilderness Vumbura Plains – Game Drives

Les unitats de joc de matí i tarda s'ofereixen en vehicles 4x4 oberts. Acostant-vos a moltes interaccions emocionants que es juguen a la natura, els nostres guies coneixedors són el vincle vital entre els hostes i les complexitats del món natural.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Guided Nature Walks *

L'únic acord de concessió comunitària de Wilderness Vumbura Plains significa que molts dels guies professionals aquí van créixer en aquesta àrea, afegint una capa addicional d'autenticitat i rellevància cultural a les seves habilitats de seguiment i identificació d'experts. Canvia la teva unitat de joc per passejar per la natura i meravella't amb les coses més petites que et pots perdre quan viatges en vehicle.

* Estacional i subjecte a la disponibilitat d'un guia de passeig qualificat.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Night Drives

Després de la visualització del joc fosc amb focus filtrats li permeten trobar animals nocturns intrigants.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Mokoro Excursions *

Wilderness Vumbura Plains realment una experiència Okavango, i no hi ha millor manera de veure el joc i explorar els canals que per mokoro tradicional (canoa dugout). Els meravellosos hàbitats de les zones humides donen lloc a una infinitat de vida aquàtica, i aquestes excursions revelen les fascinants criatures més petites del Delta, incloent granotes de colors i animades aus aquàtiques.

* Els nivells d'aigua ho permeten.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Boating *

Les excursions en vaixell són una altra forma idíl·lica d'exploració de vida silvestre aquàtica al sorprenent paradís del delta de l'Okavango.

* Els nivells d'aigua ho permeten.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Fishing *

La pesca és sobre una base de captura i alliberament, i la zona privada salvatge de Vumbura, és considerada una de les nostres millors zones de pesca, ja que hi ha aigua permanent durant tot l'any. Hi ha disponible un subministrament limitat d'equips bàsics al campament, mentre que tots els equips de pesca amb mosca han de ser subministrats pels hostes si cal.

* Tingueu en compte que la pesca és estacional, ja que està prohibida per la llei de Botswana al gener i febrer a causa de fins de cria.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Birding

El birding a Wilderness Vumbura Plains és tan variat com excepcional durant tot l'any. Cerqueu algunes de les centenars d'espècies d'ocells, des de rodets de pit lila, fins a menjadors d'abelles carmines i ocells secretaris. O fins i tot el mussol pescador del Pèl! En els mesos d'estiu hi ha moltes espècies migrants, mentre que altres especials que es veuen regularment inclouen grua wattled, egret de llosa, cisticola picant, vídua de cua de ventall, pelicà de respatller rosat i possiblement garra de gola rosa per als ocells dedicats.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Com a part d'aquesta col·laboració única, s'han proporcionat equips de fotografia OM-D lleugers i compactes perquè els hostes provin diverses de les impressionants característiques que ofereix Olympus. Les pintoresques vistes de Wilderness Vumbura Plains sorprendran fins i tot els exploradors de safaris més experimentats, i esperem que gaudiu aprenent més sobre la fotografia de vida salvatge amb els nostres apassionats guies.

* Experiència Olympus Photo Hub depenent de la disponibilitat de la càmera.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Vumbura Plains – Children in the Wilderness

Children in the Wilderness (CITW) és una organització sense ànim de lucre recolzada per l'empresa d'ecoturisme Wilderness Safaris, que té com a objectiu facilitar la conservació sostenible a través del desenvolupament del lideratge i l'educació dels nens a l'Àfrica.

Es requereix coneixement, cura i compromís per conservar les zones silvestres i fauna prístines d'Àfrica. Si volem garantir que aquests llocs continuïn existint —en aquesta generació i en els que vindran— necessitem que els nens rurals d'Àfrica entenguin la importància de la conservació i la seva rellevància en les seves vides. Així, el nostre programa Children in the Wilderness: un programa educatiu ambiental i d'habilitats per a la vida per a nens, centrat en la propera generació de prenedors de decisions; inspirant-los a cuidar el seu patrimoni natural i a convertir-se en custodis d'aquestes zones en el futur.

Això s'aconsegueix de diverses maneres: des de l'acollida de programes d'Eco-Club a les escoles locals, fins a la realització de campaments a Wilderness Safaris i campaments associats, per als nens de les comunitats rurals que viuen a les vores de les zones salvatges d'Àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Vumbura Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes