WeTu Analytics

Vumbura Plains

Vumbura Plains Camp - Game Drives

Les unitats de joc del matí i de la tarda s'ofereixen en 4x4 Land Rovers oberts cadascun amb un màxim de set persones que permeten a cada hoste un seient de “finestra”.

Mostra més
Mostra menys

Vumbura Plains Camp - Night Drives

Les unitats nocturnes amb focus us permeten trobar aquells animals nocturns que potser no veieu durant el dia.

Mostra més
Mostra menys

Vumbura Plains Camp - Mokoro Excursions

No hi ha millor manera de veure el joc i explorar l'Okavango que el mokoro tradicional. Aquestes excursions revelen les fascinants criatures més petites del Delta, incloent granotes de colors i animades aus aquàtiques.

Mostra més
Mostra menys

Vumbura Plains Camp - Boating

Dependent del nivell de l'aigua, la nàutica és una altra forma idíl·lica de la visualització de la fauna de l'aigua. Vumbura té dos vaixells amb capacitat per a sis hostes còmodament.

Mostra més
Mostra menys

Hot Air Ballooning Safaris *

Portar al cel amb estil i elevar-se en silenci sobre el ric ecosistema del Delta de l'Okavango en globus aerostàtic. Mireu l'esplendor escènic, mireu l'elefant jugant molt per sota i voleu ull a ull amb una àguila. Aquesta experiència finalitza amb xampany i aperitius (que s'ofereix a mitjans de maig de 2021 a mitjans de setembre de 2021, així com a mitjans d'abril de 2022 a mitjans de setembre de 2022).

* Aquesta activitat és si el temps ho permet i amb un cost addicional.

Mostra més
Mostra menys

Vumbura Plains Camp - Guided Nature Walks

A petició, i depenent de la disponibilitat de guies qualificats, les passejades per la natura amb guies especialitzats són meravelloses maneres d'acostar-se a la natura i d'observar les coses més petites que es perdi quan es viatja en vehicle.

Mostra més
Mostra menys

Vumbura Plains Camp - Fishing

La pesca s'ofereix de temporada en base a captura i alliberament. Hi ha disponible un subministrament limitat d'equips bàsics al campament.

Mostra més
Mostra menys

Vumbura Plains Camp - Birding

L'observació d'aus a les planes de Vumbura és tan variada com excepcional durant tot l'any. A l'estiu hi ha moltes espècies migrants, mentre que altres especials que es veuen regularment inclouen grua velada, espurna de pissarra, cisticola de canell, vídua de cua de ventall, pelicà de color rosa i possiblement arpa de coll rosat per als observadors d'ocells dedicats.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Vumbura Plains

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes