WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

höjdpunkter

Ett sublimt läge längst norr om Botswanas ikoniska Okavango Delta - ett UNESCO: s världsarvslista och det största inlandsdeltaet på jorden.
Finaste mångsidiga koncession för året runt spännande djurlivsmöten på land och vatten.
Flodslättarnas skönhet, djupa vattenvägar, och flod- och öskogar, såväl som produktiv, torr interiör, utforskas genom ett omfattande utbud av aktiviteter: dag och natt spel enheter, naturvandringar, segling, och mokoro.
Rikt djurliv: många antiloparter och rovdjur (lejonstolthar, afrikanska vilda hundar, leoparder och ibland geparder och rovfåglar).

Destination: Wilderness Little Vumbura ligger inbäddat på en pittoresk ö i en privat koncession i Botswanas norra Okavango Delta. En del av dess charm är att den bara kan nås med båt, så är en sann öupplevelse. Vattenbaserade aktiviteter är en viktig attraktion. Mokoro och båtturer är populära aktiviteter och möjliggör spektakulär djurliv.

Erfarenhet: Oförglömliga äventyr väntar alla som kommer att besöka detta avlägsna hörn av Delta. Aktiviteter inkluderar dag- och nattspelenheter som spårar det ikoniska djurlivet, och vattensafari av traditionell mokoro, tyst glider genom kanalerna. Båtäventyr är också en familjens favorit, upptäcka elefanter som vaddar genom vattnet, eller vältande flodhästar. Gästerna kanske också vill prova på fångst-och-släpp-fiske. I lägret kan gästerna uppdatera i den glittrande poolen med magnifik utsikt runt. När solen går ner, Star Deck erbjuder utmärkt stjärnskådning.

Syfte: Vumbura Private Wilderness Area hyrs ut från avlägsna landsbygdssamhällen i Okavango Community Trust (OKT). Resultatet av detta meningsfulla och långvariga partnerskap inkluderar socioekonomiska fördelar, diversifiering av försörjningen, och drar nytta av utbildning och kompetensutveckling för byarna - samt att bygga vidare på mer positiva attityder till turism och bevarande. Det största antalet anställda inom vår verksamhet i Botswana är anställda från dessa fem byar.

Vilda djur och växter: De årligen översvämmade gräsmarkerna i Okavango-deltaet som omger lägret kallas lokalt melapo, och erbjuder bra säsongsvisning av elefanter, giraffer, impala, sabel antilop, kudu, zebror, vanlig vattenbock, reedbuck, tsessebe, gnuer, röd lechwe, och Cape bufflar. Flodhästar, och krokodiler finns i överflöd i vattenvägarna. Rovdjur inkluderar den afrikanska vildhunden, bosatta stoltseri av lejon, liksom leopard, gepard, och afrikansk vildkatt. Fågelskådning är exceptionellt året runt på spelkörningar genom savannområdena, och guidad natur går runt öarna.

Wilderness Little Vumbura: Ett förtrollande läger på en kompakt ö i det permanenta vattnet i Okavango Delta. Dess sex luftiga tältsviter, skuggad av taket i en gammal skog, sitta på upphöjda däck med utsikt över årligen översvämmade gräsmarker.

Varje välutrustat tält, dekorerad i mjuka neutrala nyanser med inslag av indigo, har eget badrum, och ett däck med vidsträckt utsikt över de skimrande gräset i de omgivande översvämningsslätterna. I huvudområdet, en avsvalkningspool och läshörna har utsikt över flodslätterna, medan ett Star Deck nås med en bro som leder utanför matsalen.

Detta traditionella och intima safariläger är endast tillgängligt med båt och är perfekt för en familj eller en liten grupp vänner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Little Vumbura

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor