WeTu Analytics

Little Vumbura

Plats: Lilla Vumbura ligger på en vacker ö i en privat eftergift i norra delarna av Okavango Delta. Omgiven som det är av vatten, och ligger nära stora floder, är det endast tillgängligt med båt - symbol för ön som bor mitt i deltat. Vattenbaserade aktiviteter är ett fokus, med mekoro och båtar som trafikerar kanalerna. Spektakulärt varierat djurliv visning och fågelskådning är genomgående bra året runt via spelenheter genom savannområdena, och guidade naturvandringar runt öarna.

Boende: Little Vumbura har sex vackra tältboende skuggade av trädkronorna i en gammal skog. Alla välutrustade tält har eget badrum och ett däck med fantastisk utsikt över de omgivande flodslätterna. En avsvalkningspool och läshörna har utsikt över flodslätterna, medan ett stjärndäck nås av en bro som leder utanför matsalen.

Syfte: Vumburakoncessionen hyrs ut av avlägsna landsbygdssamhällen som organiseras inom ramen för Okavango Community Trust. Resultatet av detta partnerskap omfattar socioekonomiska fördelar, diversifiering av försörjningsmöjligheter och fördelar av utbildning och kompetensutveckling för invånarna i byarna — liksom mer positiva attityder till turism och bevarande.

OBS! Varmluftsballongutflykt (om vädret tillåter) erbjuds från mitten av maj 2021 till mitten av september 2021, samt mitten av april 2022 till mitten av september 2022.

Unika säljpoäng

Intim, liten ”schweizisk familj Robinson” traditionellt läger — med stil
Mångsidigt område med en rad aktiviteter att matcha
En av de bästa ställena att se sobel och afrikansk vildhund i Delta

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Little Vumbura

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor