WeTu Analytics

Little Vumbura

Sted: Lille Vumbura ligger på en smuk ø i en privat koncession i den nordlige del af Okavangodeltaet. Omgivet som det er af vand, og ligger tæt på store floder, er det kun tilgængeligt med båd - indbegrebet af øen, der bor midt i Delta. Vandbaserede aktiviteter er et fokus, hvor mekoro og både sejler kanalerne. Spektakulært forskelligartet dyreliv visning og fuglefugle er konsekvent godt hele året rundt via spil drev gennem savanne områder, og guidet natur går rundt på øerne.

Overnatning: Lille Vumbura har seks smukke teltboliger skygget af baldakinen af en gammel skov. Hvert velindrettet telt har eget badeværelse og en terrasse med fantastisk udsigt over de omkringliggende floodplains vinkende græs. En dyb pool og læseområde har udsigt over floodplains, mens en stjerne dæk nås med en bro, der fører ud fra spisepladsen.

Formål: Vumbura Concession udlejes fra fjerntliggende landdistrikter organiseret under Okavango Community Trust. Resultatet af dette partnerskab omfatter socioøkonomiske fordele, diversificering af levebrød og fordele ved uddannelse og udvikling af færdigheder for befolkningen i landsbyerne — samt mere positive holdninger til turisme og bevarelse.

BEMÆRK: Varmluft balloning udflugt (vejret tillader det) tilbydes fra midten af april 2022 til midten af september 2022, samt start maj 2023 til midten af september 2023.

Unikke salgssteder

Intim, lille „schweizisk familie Robinson“ traditionel lejr - med stil
Diverse område med en række aktiviteter til at matche
Et af de bedste steder at se zobel og afrikansk vilde hund i Delta

Show More
Show Less

Enquiry Form

Little Vumbura

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål