WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Højdepunkter

En sublim beliggenhed langt nord for Botswanas ikoniske Okavango Delta - et UNESCOs verdensarvsliste og det største indre delta på jorden.
Fineste multifunktionelle koncession til året rundt spændende dyrelivsmøder på land og vand.
Skønheden i flodsletterne, dybe vandveje, og flod- og øskove, såvel som produktiv, tørt interiør, udforskes gennem en lang række aktiviteter: dag og nat spil drev, vandreture i naturen, sejlsport, og mokoro.
Rigt dyreliv: talrige antilopearter og rovdyr (løvestolthed, afrikanske vilde hunde, leoparder og lejlighedsvis geparder og rovfugle).

Bestemmelsessted: Wilderness Little Vumbura ligger på en malerisk ø i en privat koncession i Botswanas nordlige Okavango Delta. En del af dens charme er, at det kun kan tilgås med båd, så indbegrebet af en ægte øoplevelse. Vandbaserede aktiviteter er en vigtig attraktion. Mokoro og bådture er populære aktiviteter og giver mulighed for spektakulær dyreliv spotting.

Erfaring: Uforglemmelige eventyr venter alle, der kommer for at besøge dette fjerntliggende hjørne af deltaet. Aktiviteterne inkluderer dag- og nat-spildrev, der sporer det ikoniske dyreliv, og vandsafari af traditionel mokoro, lydløst glider gennem kanalerne. Sejladeventyr er også en familiefavorit, spotting elefanter vader gennem vandet, eller bølgende bælg af flodheste. Gæsterne kan også prøve deres hånd på fangst og frigivelse fiskeri. I lejren kan gæsterne opdatere i den mousserende pool med storslået udsigt rundt omkring. Når solen går ned, Star Deck tilbyder fremragende stjernekig.

Formål: Vumbura Private Wilderness Area lejes fra fjerntliggende landdistrikter i Okavango Community Trust (OKT). Resultatet af dette meningsfulde og mangeårige partnerskab inkluderer socioøkonomiske fordele, diversificering af levebrød, og drager fordel af uddannelse og kompetenceudvikling for befolkningen i landsbyerne - samt bygger på mere positive holdninger til turisme og bevarelse. Det største antal medarbejdere inden for vores Botswana-operationer er ansat fra disse fem landsbyer.

Dyreliv: De årligt oversvømmede græsarealer i Okavango-deltaet omkring lejren kaldes lokalt melapo, og tilbyder god sæsonbestemt visning af elefanter, giraffer, impala, sabel antilope, kudu, zebraer, almindelig vandbuck, reedbuck, tsessebe, gnuer, rød lechwe, og Cape bøfler. Flodheste, og krokodiller bugner i vandveje. Rovdyr inkluderer den afrikanske vilde hund, bosiddende stolthed af løver, såvel som leopard, gepard, og afrikansk vildkat. Fugleopdræt er enestående året rundt på spildrev gennem savanneområderne, og guidede naturvandringer rundt om øerne.

Wilderness Little Vumbura: En fortryllende lejr beliggende på en kompakt ø i Okavango-deltaets permanente farvande. Dens seks luftige teltsuiter, skygget af baldakinen i en gammel skov, sidde på hævede dæk med udsigt over årligt oversvømmede græsarealer.

Hvert velindrettet telt, dekoreret i bløde neutrale nuancer med strejf af indigo, har en-suite faciliteter, og et dæk med flot udsigt over de skinnende græs i de omkringliggende flodsletter. I hovedområdet, en dyb pool og læseområde har udsigt over flodsletterne, mens en Star Deck nås med en bro, der fører ud for spisepladsen.

Denne traditionelle og intime safarilejr er kun tilgængelig med båd og er perfekt til en familie eller en lille gruppe venner.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Little Vumbura

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål