WeTu Analytics

Little Vumbura

Lloc: Little Vumbura està situat en una bella illa en una concessió privada a la part nord del delta d'Okavango. Envoltat ja que està d'aigua, i a prop de grans rius, és accessible només en vaixell, l'epítom de l'illa que viu enmig del Delta. Les activitats a l'aigua són un focus, amb mekoro i vaixells que s'acoblen els canals. La visualització i l'ocell de la vida silvestre espectacularment diversa és constant durant tot l'any a través de les unitats de joc a través de les zones de sabana i passejades guiades per la natura per les illes.

Allotjament: Little Vumbura té sis bonics allotjaments tensos ombrejats pel dosser d'un bosc antic. Totes les tendes de campanya estan ben equipades i disposen de bany privat i una coberta amb unes vistes increïbles sobre les herbes ondulants de les planes d'inundació circumdants. Una piscina d'immersió i una zona de lectura tenen vista sobre les planes d'inundació, mentre que s'arriba a una coberta estrella per un pont que condueix des de la zona de menjador.

Propòsit: La concessió Vumbura es lloga a comunitats rurals remotes organitzades sota la confiança de la comunitat d'Okavango. El resultat d'aquesta associació inclou beneficis socioeconòmics, diversificació de mitjans de vida, i beneficis de la formació i el desenvolupament d'habilitats per a la gent dels pobles, així com actituds més positives per al turisme i la conservació.

NOTA: Excursió en globus aerostàtic (si el temps ho permet) s'ofereix des de mitjans d'abril de 2022 fins a mitjans de setembre de 2022, així com inici de maig de 2023 a mitjans de setembre de 2023.

Punts de Venda Únics

Íntim, petit “Swiss Family Robinson Robinson” campament tradicional - amb estil
Espai divers amb un ventall d'activitats a joc
Un dels millors llocs per veure sabre i gos salvatge africà al Delta

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Little Vumbura

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes