WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Lloc: Wilderness Little Vumbura està situat en una bella illa en una concessió privada en els extrems nord del delta de l'Okavango. Envoltat d'aigua i situat a prop de grans rius, és accessible només en vaixell, l'epítom de l'illa que viu enmig del Delta. Les activitats a base d'aigua són un focus, amb mekoro i vaixells que molen els canals. Espectacularment diversa visió de fauna i birding és constantment bo durant tot l'any a través de jocs per les zones de sabana i passejades guiades per la natura per les illes.

Vida silvestre: Les praderies inundades anualment del delta de l'Okavango que envolten Wilderness Little Vumbura es coneixen localment com “melapo” i ofereixen una bona visualització estacional d'elefants, girafes, impala, antílop sable, kudu, zebres, waterbuck comú, reedbuck, tsessebe, wildebeest, lechwe vermell i búfals del Cap. Els hipopòtams i els cocodrils són comuns a les vies navegables. Els depredadors inclouen el gos salvatge africà, diversos orgullos residents del lleó; així com el lleopard, el guepard i el gat salvatge africà. Birding és excepcional durant tot l'any.

Allotjament: Wilderness Little Vumbura té sis bells allotjaments amb tented ombrejat pel dosser d'un bosc antic, en una illa aïllada envoltada per les aigües permanents del delta de l'Okavango. Totes les tendes de campanya ben equipades tenen instal·lacions en suite i una coberta amb vistes increïbles sobre les herbes ondulants de les planes inundables que l'envolten. Una piscina d'immersió i una zona de lectura amb vista sobre les planes inundables, mentre que una coberta d'estrelles s'arriba per un pont que condueix a la zona de menjador. Aquest campament tradicional i íntim de safari només és accessible amb vaixell.

Propòsit: compromís comunitari significatiu i a llarg termini amb l'Okavango Community Trust (OCT), que representa els pobles locals, que continua innovant a través de contribucions a millorar les vides i els mitjans de vida a la regió.

NOTA: L'excursió en globus aerostàtic (si el temps ho permet) s'ofereix des de mitjans d'abril de 2022 fins a mitjans de setembre de 2022, així com començar maig 2023 a mitjan setembre 2023.

Punts de Venda Únics

Intim “Swiss Family Robinson” campament tradicional - en possiblement una de les millors concessions polivalents al Delta de l'Okavango per a la diversitat de la vida silvestre, així com les activitats basades en la terra i l'aigua durant tot l'any
La bellesa de les planes inundables, les vies fluvials profundes, els boscos de rius i illes; així com l'interior productiu i sec, s'exploren a través d'una àmplia gamma d'activitats: jocs, passejades guiades per la natura, navegació, mokoro, globus aerostàtic i passejades en helicòpter
L'extensió de l'hàbitat està ben il·lustrada en la varietat d'espècies d'antílops, i una àmplia varietat de depredadors grans i petits (lleons, gossos salvatges africans, lleopards, guepards ocasionals i rapinyaires) que resulta en una experiència de vida silvestre immensament rica i emocionant

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Little Vumbura

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes