WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Destacats

Una ubicació sublim a l'extrem nord de l'emblemàtic delta de l'Okavango de Botswana: Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i el delta interior més gran de la Terra.
La millor concessió polivalent per a trobades emocionants de vida salvatge durant tot l'any a la terra i l'aigua.
La bellesa de les planes inundables, les vies fluvials profundes i els boscos de rius i illes, així com l'interior productiu i sec, s'exploren a través d'una àmplia gamma d'activitats: unitats de joc de dia i de nit, passejades per la natura, navegació i mokoro.
Vida silvestre rica: nombroses espècies d'antílops i depredadors (lleons, gossos salvatges africans, lleopards i ocasionalment guepards, i rapinyaires).

Destinació: Wilderness Little Vumbura està enclavat en una pintoresca illa en una concessió privada al nord del delta de l'Okavango de Botswana. Part del seu encant és que només es pot accedir amb vaixell, de manera que epitomisa una veritable experiència insular. Les activitats basades en l'aigua són un atractiu clau. Mokoro i passejades en vaixell són activitats populars i permeten una observació espectacular de fauna salvatge.

Experiència: Aventures inoblidables esperen a tots els que vinguin a visitar aquest racó remot del Delta. Les activitats inclouen unitats de joc de dia i de nit rastrejant la vida salvatge icònica, i safaris aquàtics per mokoro tradicional, lliscant silenciosament a través dels canals. Les aventures nàutiques també són les preferides de la família, albirar elefants que passegen per l'aigua o beines d'hipopòtams. Els clients també poden provar la seva mà en la pesca de captura i alliberament. Al campament, els clients poden refrescar-se a la piscina escumosa amb magnífiques vistes al voltant. Quan es pon el sol, la coberta de les estrelles ofereix una excel·lent observació de les estrelles.

Finalitat: La zona salvatge privada de Vumbura està arrendada de comunitats rurals remotes a l'Okavango Community Trust (OCT). El resultat d'aquesta associació significativa i de llarga data inclou beneficis socioeconòmics, diversificació de mitjans de vida i beneficis de formació i desenvolupament d'habilitats per a la gent dels pobles, així com la construcció d'actituds més positives per al turisme i la conservació. El major nombre d'empleats dins de les nostres operacions de Botswana són empleats d'aquests cinc pobles.

Vida silvestre: Les praderies inundades anualment del delta de l'Okavango que envolten el campament es coneixen localment com melapo, i ofereixen una bona visualització estacional d'elefants, girafes, impala, antílop sable, kudu, zebres, waterbuck comú, reedbuck, tsessebe, wildebeest, lechwe vermell, i búfals del cap. Els hipopòtams i els cocodrils abunden a les vies navegables. Els depredadors inclouen el gos salvatge africà, els orgullos residents dels lleons, així com el lleopard, el guepard i el gat salvatge africà. Birding és excepcional durant tot l'any en unitats de joc a través de les zones de la sabana, i passejades guiades per la natura per les illes.

Wilderness Little Vumbura: Un encantador campament situat en una illa compacta a les aigües permanents del delta de l'Okavango. Les seves sis airejades suites atentades, ombrejades per la marquesina d'un bosc antic, s'asseuen en cobertes elevades amb vistes a les praderies inundades anualment.

Totes les tendes de campanya ben equipades, decorades amb suaus tonalitats neutres amb tocs d'índigo, disposen d'instal·lacions en suite i una coberta amb vistes escombradores sobre les herbes brillants de les planes inundables circumdants. A la zona principal, una piscina d'immersió i una zona de lectura amb vistes a les planes inundables, mentre que un pont que condueix a la zona de menjador s'arriba a una coberta d'estrelles.

Aquest campament tradicional i íntim de safari només és accessible amb vaixell i és perfecte per a una família o un petit grup d'amics.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Little Vumbura

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes