WeTu Analytics

Little Vumbura

Sted: Lille Vumbura ligger på en vakker øy i en privat konsesjon i de nordlige delene av Okavango Delta. Omgitt som det er av vann, og ligger nær store elver, den er bare tilgjengelig med båt - symbolet på øya som bor midt i deltaet. Vannbaserte aktiviteter er et fokus, med mekoro og båter som bruker kanalene. Spektakulært mangfoldig dyrelivsvisning og fuglekikking er gjennomgående bra hele året via viltstasjoner gjennom savanneområdene, og guidede naturvandringer rundt øyene.

Dyreliv: De årlig oversvømte gresslettene i Okavango-deltaet rundt Little Vumbura blir lokalt referert til som «melapo» og tilbyr god sesongvisning av elefanter, sjiraffer, impala, sable antilope, kudu, sebraer, vanlig vannbukk, reedbuck, tsessebe, gnu, rød lechwe, og Cape buffalos. Flodhester, og krokodiller er vanlige i vassdragene. Rovdyr inkluderer den afrikanske villhunden, flere bosatte stolthet av løve; så vel som leopard, gepard, og afrikansk villkatt. Fuglekikking er eksepsjonell hele året.

Overnatting: Lille Vumbura har seks vakre telt innkvartering skyggelagt av kalesjen av en gammel skog, på en isolert øy omgitt av det permanente vannet i Okavango Delta. Hvert velutstyrte telt har eget bad, og et dekk med fantastisk utsikt over de vinkende gressene i de omkringliggende flomslettene. Et stupebasseng og leseområde har utsikt over flomslettene, mens et stjernedekk nås med en bro som fører utenfor spisestuen. Denne tradisjonelle og intime safarileiren er kun tilgjengelig med båt.

Hensikt: Gir mening, langsiktig samfunnsengasjement med Okavango Community Trust (OKT) - som representerer lokale landsbyer - som fortsetter å innovere gjennom bidrag til å forbedre liv og levebrød i regionen.

MERK: Varmluftsballongutflukt (hvis været tillater det) tilbys fra midten av april 2022 til midten av september 2022, samt start mai 2023 til midten av september 2023.

Unike salgspoeng

Intim «Swiss Family Robinson» tradisjonell leir - uten tvil en av de fineste flerbruksinnrømmelsene i Okavango Delta for dyrelivsmangfold, samt land- og vannbaserte aktiviteter året rundt
Skjønnheten i flomslettene, dype vannveier, elv og øy skoger; samt produktiv, tørt interiør, blir utforsket gjennom et omfattende spekter av aktiviteter: spill stasjoner, guidede turer i naturen, båtliv, mokoro, varmluftsballong og helikopterturer
Omfanget av habitat er godt illustrert i mangfoldet av antilopearter, og stort utvalg av store og små rovdyr (løver, afrikanske villhunder, leoparder, sporadiske geparder og rovfugler) som resulterer i en utrolig rik og spennende dyrelivsopplevelse

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Little Vumbura

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål