WeTu Analytics

Little Vumbura

Sted: Lille Vumbura ligger på en vakker øy i en privat konsesjon i de nordlige delene av Okavango-deltaet. Omgitt som det er av vann, og ligger nær store elver, er det bare tilgjengelig med båt - selve symbolet på øya som bor midt i deltaet. Vannbaserte aktiviteter er et fokus, med mekoro og båter som utøver kanalene. Spektakulært mangfoldig dyrelivvisning og fuglekjøring er gjennomgående bra hele året via viltkjøringer gjennom savanneområdene, og guidede naturvandringer rundt på øyene.

Overnatting: Little Vumbura har seks vakre telt innkvartering skyggelagt av kalesjen av en gammel skog. Alle de velutstyrte teltene har eget bad og en terrasse med fantastisk utsikt over de vikende gressene i de omkringliggende flomslettene. Et lite basseng og leseområde gir utsikt over flomslettene, mens en stjerne dekk nås med en bro som fører utenfor spisestuen.

Formål: Vumbura-konsesjonen er utleid fra fjerntliggende bygdesamfunn organisert under Okavango Community Trust. Resultatet av dette partnerskapet omfatter samfunnsøkonomiske fordeler, levebrød diversifisering, og fordeler av opplæring og ferdighetsutvikling for folket i bygdene — samt mer positive holdninger til turisme og bevaring.

MERK: Varmluftsballongutflukt (vær tillater) tilbys fra midten av mai 2021 til midten av september 2021, samt midten av april 2022 til midten av september 2022.

Unike salgspoeng

Intim, liten «Swiss Family Robinson» tradisjonell leir — med stil
Diverse område med en rekke aktiviteter for å matche
En av de beste stedene å se sobel og afrikansk villhund i Delta

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Little Vumbura

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål