WeTu Analytics

Little Vumbura

Plaats: Little Vumbura ligt op een prachtig eiland in een privéconcessie in de noordelijke uithoeken van de Okavango Delta. Omringd door water en dicht bij grote rivieren, is het alleen bereikbaar per boot - de belichaming van het eiland dat midden in de Delta woont. Activiteiten op waterbasis staan centraal, met mekoro en boten die de kanalen aanleggen. Spectaculair gevarieerd wildkijken en vogelspotten is het hele jaar door altijd goed via wilddrives door de savanne gebieden, en begeleide natuurwandelingen rond de eilanden.

Plaatstype: Little Vumbura heeft zes prachtige tenten in de schaduw van de luifel van een oud bos. Elke goed ingerichte tent heeft een eigen badkamer en een terras met een prachtig uitzicht over de golvende grassen van de omliggende uiterwaarden. Een dompelbad en een leesgedeelte kijken uit op de uiterwaarden, terwijl een sterrendek wordt bereikt via een brug die naar de eethoek leidt.

Doel: De Vumbura-concessie wordt verhuurd door afgelegen plattelandsgemeenschappen die zijn georganiseerd onder de Okavango Community Trust. Het resultaat van dit partnerschap omvat sociaal-economische voordelen, diversificatie van het levensonderhoud, en voordelen van opleiding en ontwikkeling van vaardigheden voor de inwoners van de dorpen - evenals een positievere houding ten opzichte van toerisme en behoud.

OPMERKING: Ballonvaartexcursie (als het weer het toelaat) wordt aangeboden van half mei 2021 tot half september 2021, evenals half april 2022 tot half september 2022.

Unieke verkooppunten

Intiem, klein traditioneel kamp „Swiss Family Robinson” - met stijl
Gevarieerd gebied met een scala aan activiteiten die bij elkaar passen
Een van de beste plekken om sable en Afrikaanse wilde hond te zien in de Delta

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Little Vumbura

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen