WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Plaats: Wilderness Little Vumbura ligt op een prachtig eiland in een privéconcessie in de noordelijke uithoeken van de Okavango-delta. Omringd door water en dicht bij grote rivieren, is het alleen bereikbaar per boot — de belichaming van eilandleven in het midden van de Delta. Activiteiten op het water staan centraal, met mekoro en boten die de kanalen bevaren. Het hele jaar door is het altijd goed om dieren in het wild te spotten en vogels te spotten via wildritten door de savannegebieden en begeleide natuurwandelingen rond de eilanden.

Dieren in het wild: De jaarlijks overstroomde graslanden van de Okavango-delta rondom Wilderness Little Vumbura worden lokaal „melapo” genoemd en bieden een goed seizoensgebonden uitzicht op olifanten, giraffen, impala's, sabelantilopen, kudu, zebra's, gewone waterbokken, reedbuck, tsessebe, gnoes, rode lechwe en Kaapse buffels. Nijlpaarden en krokodillen komen veel voor in de waterwegen. Roofdieren zijn onder meer de Afrikaanse wilde hond, verschillende inwonende leeuwentrots; evenals luipaard, cheetah en Afrikaanse wilde kat. Vogelspotten is het hele jaar door uitzonderlijk.

Accommodatie: Wilderness Little Vumbura heeft zes prachtige tentenaccommodaties in de schaduw van het bladerdak van een oud bos, op een afgelegen eiland omringd door de permanente wateren van de Okavango-delta. Elke goed ingerichte tent heeft een eigen badkamer en een terras met een prachtig uitzicht over de wuivende grassen van de omliggende uiterwaarden. Een dompelbad en leeshoek kijken uit op de uiterwaarden en een sterrendek is bereikbaar via een brug die naar de eetzaal leidt. Dit traditionele en intieme safarikamp is alleen per boot bereikbaar.

Doel: Betekenisvolle, langdurige betrokkenheid van de gemeenschap bij de Okavango Community Trust (OCT) — die lokale dorpen vertegenwoordigt — die blijft innoveren door bijdragen te leveren aan het verbeteren van levens en levensonderhoud in de regio.

OPMERKING: Ballonvaartexcursie (afhankelijk van het weer) wordt aangeboden van half april 2022 tot medio september 2022, en van mei 2023 tot medio september 2023.

Unieke verkoopargumenten

Intiem traditioneel kamp „Swiss Family Robinson” — in misschien wel een van de mooiste multifunctionele concessies in de Okavango-delta voor diversiteit in het wild en voor activiteiten op het land en op het water het hele jaar door
De schoonheid van de uiterwaarden, diepe waterwegen, rivieren en eilandbossen en het productieve, droge binnenland worden verkend door middel van een uitgebreid scala aan activiteiten: gamedrives, begeleide natuurwandelingen, varen, mokoro, ballonvaren en helikoptervluchten
De omvang van de leefomgeving wordt goed geïllustreerd door de verscheidenheid aan antilopensoorten en een breed scala aan grote en kleine roofdieren (leeuwen, Afrikaanse wilde honden, luipaarden, af en toe jachtluipaarden en roofvogels), wat resulteert in een enorm rijke en opwindende natuurervaring

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Little Vumbura

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen