WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Wilderness Little Vumbura – Game Drives

Wilderness Little Vumbura ligger i Vumbura Private Wilderness Area, känd för sin natursköna skönhet och olika vilda djur, och en koncession som hyrs ut från närliggande landsbygdssamhällen. Ekoturismaktiviteter här hjälper således samhällen att dra nytta av bevarande. Morgon- och eftermiddagsspelenheter gör att du kan ta in slättspelet och rovdjur som bor i området i gott antal. Viktiga däggdjursarter kan inkludera säsongsbesättningar av elefant och buffel, sabel antilop, zebra, gnuer, tsessebe, lechwe, giraff, lejon, leopard, Afrikansk vildhund, fläckig hyaena, och ibland gepard.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Vumbura – Guided Nature Walks *

Att gå i vildmarken är ett underbart sätt att vara ännu närmare naturen, observera de mindre varelser och flora du saknar när du reser med fordon. Våra expertguider välkomnar möjligheten att dela med sig av sina storslagna äventyr...

* Säsongsbetonad och i mån av tillgång till en kvalificerad vandringsguide.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Vumbura – Mokoro Excursions *

Det finns inget bättre sätt att se vilda djur och utforska de kristallklara kanalerna i Okavango Delta än av traditionell mokoro (dugout kanot). Ger ofta nära och personliga observationer av små målade vass grodor och härliga näckrosor.

* Vattennivåer tillåter dock vanligtvis möjligt året runt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Vumbura – Boating *

En båttur längs deltaets lugna vatten är en annan idyllisk form av vattenlevande visning. Observationsskida av flodhäst och krokodil är vanligt i vattenvägarna.

* Vattennivåer tillåter dock vanligtvis möjligt året runt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Vumbura – Fishing *

Kasta din linje, och prova din hand på fiske på en fångst och släpp basis. Lägret har ett begränsat utbud av grundläggande utrustning för din användning.

* Observera att fiske är säsongsbetonat eftersom det är förbjudet enligt Botswanas lag i januari och februari på grund av avel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wilderness Little Vumbura – Birding

Fågelskådningen på Wilderness Little Vumbura är lika varierad som den är exceptionell året runt. På sommaren är många migrerande arter närvarande, medan andra specialerbjudanden som regelbundet ses inkluderar wattled kran, skiffer ägret, kvittrande cisticola, fan-tailed widowbird, rosa-backed pelikan och möjligen rosenhalsad långklo för de dedikerade fågelskådarna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Little Vumbura

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor