WeTu Analytics

Little Vumbura

Little Vumbura – Game Drives

Little Vumbura ligger i Vumbura Private Wilderness Area, känd för sin natursköna skönhet och varierande djurliv, och en eftergift som hyrs från närliggande landsbygdsområden. Ekoturism aktiviteter här hjälper därför samhällen att dra nytta av bevarandet. Morgon och eftermiddag spelenheter kan du ta i slätterna spelet och rovdjur som bor i området i gott antal. Viktiga däggdjursarter kan vara säsongsbesättningar av elefant och buffel, sabelantilop, zebra, gnugner, tsessebe, lechwe, giraff, lejon, lejon, leopard, afrikansk vildhund, prickig hyaena och ibland gepard.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura – Guided Nature Walks *

Att gå i vildmarken är ett underbart sätt att vara ännu närmare naturen, observera de mindre varelser och flora du saknar när du reser med fordon. Våra expertguider välkomnar möjligheten att dela med sig av sina storslagna äventyr...

* Säsongsbetonad och i mån av tillgång till en kvalificerad vandringsguide.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura – Mokoro Excursions *

Det finns inget bättre sätt att se vilda djur och utforska de kristallklara kanalerna i Okavango Delta än av traditionell mokoro (dugout kanot). Ger ofta nära och personliga observationer av små målade vass grodor och härliga näckrosor.

* Vattennivåer tillåter dock vanligtvis möjligt året runt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura – Boating *

En båttur längs deltaets lugna vatten är en annan idyllisk form av vattenlevande visning. Observationsskida av flodhäst och krokodil är vanligt i vattenvägarna.

* Vattennivåer tillåter dock vanligtvis möjligt året runt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura – Fishing *

Kasta din linje, och prova din hand på fiske på en fångst och släpp basis. Lägret har ett begränsat utbud av grundläggande utrustning för din användning.

* Observera att fiske är säsongsbetonat eftersom det är förbjudet enligt Botswanas lag i januari och februari på grund av avel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura – Birding

Fågelskådningen på Little Vumbura är lika varierande som den är exceptionell året runt. På sommaren finns många invandrararter närvarande, medan andra specialerbjudanden som regelbundet ses inkluderar wattled kran, slaty egret, kvittrande cisticola, fläkttailed änkefågel, rosa-backed pelikan och eventuellt rosenhalad långklo för dedikerade fågelskådare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura – Hot Air Balloon Safaris *

Se deltat från nya höjder på en varmluftsballongtur över detta rika ekosystem, som slutar med en härlig champagnefest vid landning och snacks. Att utforska Botswana från luften är en verkligt utomjordiskt upplevelse.

* Valfri aktivitet mot extra kostnad och vädret tillåter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Little Vumbura

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor