WeTu Analytics

Little Vumbura

Little Vumbura - Game Drives

Morgon- och eftermiddagsspel gör att du kan komma nära djur i savannområdena där lejon, leopard, elefant, sobel och buffel tillsammans med omfattande slätter strövar omkring. Våra öppna 4x4 Land Rovers rymmer maximalt sju personer vilket gör att varje gäst får ett “fönster” säte.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura - Night Drives

Nattkörningar med strålkastare gör att du kan hitta de nattliga djuren du inte skulle se under dagen. Pigglin, aardwolf, serval, stor fläckig genet och mindre bushbaby är bara några av dessa.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura - Mokoro Excursions

Det finns inget bättre sätt att titta på spel och utforska Okavango än genom traditionell mokoro (urholkad kanot) som ofta ger nära och personliga iakttagelser av små grodor och spännande fågelliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura - Boating

Vattennivå beroende, båtliv är en annan idyllisk form av vatten vilda djur visning. Sevärdheter av flodhäst och krokodil är vanliga i vattenvägarna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura - Guided Nature Walks

På begäran och beroende på tillgången till en kvalificerad vandringsguide är naturvandringar med skickliga, beväpnade guider underbara sätt att komma nära naturen och observera de mindre varelser och växter du missar när du reser med fordon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura - Fishing

Fiske med ett begränsat utbud av basutrustning erbjuds säsongsmässigt på fångst-och-frisläppsbasis.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Little Vumbura - Birding

Fågelskådningen vid Vumbura är lika varierad som den är exceptionell året runt. På sommaren är många invandrararter närvarande, medan andra specialerbjudanden som regelbundet ses inkluderar wattled kran, slaty egret, kvittrande cisticola, fan-tailed änka, rosa-backed pelikan och möjligen rosenhalsade longclaw för dedikerade birders.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot Air Balloon Safaris *

Ta till himlen i stil och sväva tyst över det rika ekosystemet i Okavango Delta i en luftballong. Blicka över naturskön prakt, titta på elefanten som leker långt nedanför och flyga öga mot öga med en örn. Denna erfarenhet slutar med champagne och snacks (erbjuds mitten av maj 2021 till mitten av september 2021, samt mitten av april 2022 till mitten av september 2022).

* Denna aktivitet är vädret tillåter och mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Little Vumbura

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor