WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Wilderness Little Vumbura – Game Drives

Wilderness Little Vumbura ligger i Vumbura Private Wilderness Area, kendt for sin naturskønne skønhed og mangfoldige dyreliv, og en indrømmelse, der lejes fra nærliggende landdistrikter. Økoturismeaktiviteter her hjælper således samfund med at drage fordel af bevarelse. Morgen og eftermiddag spil drev giver dig mulighed for at tage i sletter spil og rovdyr, der bor i området i gode tal. Vigtige pattedyrarter kan omfatte sæsonbestemte besætninger af elefant og bøffel, sabel antilope, zebra, gnuer, tsessebe, lechwe, giraf, løve, leopard, Afrikansk vild hund, plettet hyaena, og lejlighedsvis gepard.

Show More
Show Less

Wilderness Little Vumbura – Guided Nature Walks *

At gå i ørkenen er en vidunderlig måde at være endnu tættere på naturen og observere de mindre skabninger og flora, du savner, når du rejser med køretøj. Vores ekspertguider glæder sig over muligheden for at dele deres bushlore eventyr...

* Sæsonbestemt og afhængig af tilgængeligheden af en kvalificeret walking guide.

Show More
Show Less

Wilderness Little Vumbura – Mokoro Excursions *

Der er ingen bedre måde at se dyrelivet på og udforske Okavango-deltaets krystalklare kanaler end ved traditionel mokoro (dugout kano). Ofte giver tæt og personlige observationer af små malede reed frøer og herlige vandliljer.

* Vandstanden tillader dog normalt muligt hele året rundt.

Show More
Show Less

Wilderness Little Vumbura – Boating *

En bådtur langs det rolige vand i deltaet er en anden idyllisk form for visning af vanddyrelivet. Sighting pods af flodhest og krokodille er almindelig i vandveje.

* Vandstanden tillader dog normalt muligt hele året rundt.

Show More
Show Less

Wilderness Little Vumbura – Fishing *

Kast din linje, og prøv din hånd på fiskeri på en fangst og frigivelse basis. Lejren har et begrænset udbud af basisudstyr til din brug.

* Bemærk, at fiskeri er sæsonbestemt, da det er forbudt i henhold til Botswana-loven i januar og februar på grund af avlsformål.

Show More
Show Less

Wilderness Little Vumbura – Birding

Fugleopdræt på Wilderness Little Vumbura er lige så varieret som den er usædvanlig hele året rundt. Om sommeren er der mange vandrende arter til stede, mens andre tilbud, der regelmæssigt ses, inkluderer wattled kran, slaty hejren, kvidrende cisticola, fan-tailed enkefugl, pink-backed pelikan og muligvis rosen-throated longclaw til de dedikerede fuglefugle.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Little Vumbura

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål