WeTu Analytics

Little Vumbura

Little Vumbura - Game Drives

Morgen og eftermiddag spil drev giver dig mulighed for at komme tæt på dyr i savanne områder, hvor løve, leopard, elefant, zobel og bøffel sammen med omfattende sletter spil strejfer. Vores åbne 4x4 Land Rovers hver rumme maksimalt syv personer tillader hver gæst et 'vindue' sæde.

Show More
Show Less

Little Vumbura - Night Drives

Natdrev med spotlights giver dig mulighed for at finde de natlige dyr, du ikke ville se i løbet af dagen. Hulepindsvin, aardwolf, serval, store plettet genet og mindre bushbaby er blot nogle af disse.

Show More
Show Less

Little Vumbura - Mokoro Excursions

Der er ingen bedre måde at se spil og udforske Okavango på end ved traditionel mokoro (udskiftningskano), der ofte giver tæt og personlige observationer af små frøer og spændende fugleliv.

Show More
Show Less

Little Vumbura - Boating

Vand-niveau afhængig, sejlsport er en anden idyllisk form for vand dyreliv visning. Seværdigheder i flodhest og krokodille er almindelige i vandvejene.

Show More
Show Less

Little Vumbura - Guided Nature Walks

På anmodning og afhængig af tilgængeligheden af en kvalificeret walking guide er naturvandringer med dygtige, bevæbnede guider vidunderlige måder at komme tæt på naturen og observere de mindre skabninger og planter, du savner, når du rejser med bil.

Show More
Show Less

Little Vumbura - Fishing

Fiskeri med et begrænset udbud af basisudstyr tilbydes sæsonmæssigt efter fangst og udsætning.

Show More
Show Less

Little Vumbura - Birding

Fuglefuglen på Vumbura er lige så varieret, som det er enestående hele året rundt. Om sommeren er der mange vandrende arter til stede, mens andre tilbud, der regelmæssigt ses, omfatter wattled kran, slaty egret, kvidrende cisticola, fan-tailed enkefugl, pink-backed pelican og muligvis rosenkrans langklo til de dedikerede fuglefugle.

Show More
Show Less

Hot Air Balloon Safaris *

Tag til himlen i stil og svæve stille over det rige økosystem af Okavango-deltaet i en luftballon. Se over naturskønne pragt, se elefant spille langt under og flyve øje-til-øje med en ørn. Denne oplevelse slutter med champagne og snacks.

* Denne aktivitet er vejret tillader og mod ekstra omkostninger.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Little Vumbura

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål