WeTu Analytics

Little Vumbura

Little Vumbura - Game Drives

Morgen og ettermiddagen spill stasjoner tillate deg å komme nær dyr i savannen områder der løve, leopard, elefant, sabel og bøffel sammen med omfattende slettene spillet streife. Våre åpne 4x4 Land Rovers hver plass til maksimalt syv personer, slik at hver gjest får et «vindussete».

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura - Night Drives

Nattstasjoner med spotlights lar deg finne de nattlige dyrene du ikke ville se i løpet av dagen. Pinnsvin, aardwolf, serval, stor flekket genet og mindre bushbaby er bare noen av disse.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura - Mokoro Excursions

Det finnes ingen bedre måte å se på spill og utforske Okavango enn ved tradisjonell mokoro (dugout kano) som ofte gir nært og personlig observasjon av små frosker og spennende fugleliv.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura - Boating

Vann-nivå avhengig, båtliv er en annen idyllisk form for vann dyreliv visning. Severdigheter i flodhest og krokodille er vanlige i vannveiene.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura - Guided Nature Walks

På forespørsel og avhengig av tilgjengeligheten av en kvalifisert turguide, er naturvandring med dyktige, væpnede guider fantastiske måter å komme nær naturen og observere de mindre skapningene og plantene du savner når du reiser med bil.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura - Fishing

Fisking med begrenset tilførsel av basisutstyr tilbys sesongmessig på fangst- og frigjøringsbasis.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura - Birding

Fuglingen på Vumbura er like variert som den er eksepsjonell året rundt. Om sommeren er mange innvandrerarter til stede, mens andre spesialiteter som regelmessig ses inkluderer vattlet kran, slategret, kvitrende cisticola, vifteformet enkefugl, rosa-rygget pelikan og muligens rosenthroated longclaw for de dedikerte birders.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Balloon Safaris *

Ta til himmelen i stil og svev stille over det rike økosystemet i Okavango-deltaet i en varmluftsballong. Se over naturskjønne prakt, se elefant spille langt under og fly øye til øye med en ørn. Denne opplevelsen avsluttes med champagne og snacks (tilbys midten av mai 2021 til midten av september 2021, samt midten av april 2022 til midten av september 2022).

* Denne aktiviteten er været tillater og mot ekstra kostnad.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Little Vumbura

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål