WeTu Analytics

Little Vumbura

Little Vumbura – Game Drives

Little Vumbura ligger i Vumbura Private Wilderness Area, kjent for sin naturskjønne skjønnhet og mangfoldige dyreliv, og en konsesjon som leies ut fra nærliggende landlige samfunn. Økoturismeaktiviteter her hjelper dermed lokalsamfunn dra nytte av bevaring. Morgen og ettermiddag spillstasjoner lar deg ta i slettene spill og rovdyr som bor i området i gode tall. Viktige pattedyrarter kan omfatte sesongbesetninger med elefant og bøffel, sobel antilope, sebra, gnu, tsessebe, lechwe, sjiraff, løve, leopard, afrikansk villhund, flekket hyaena, og tidvis gepard.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura – Guided Nature Walks *

Å vandre i villmarken er en fantastisk måte å være enda nærmere naturen på, observere de mindre skapningene og floraen du savner når du reiser med bil. Våre ekspertguider ønsker velkommen muligheten til å dele sine bushlore eventyr...

* Sesongmessig og med forbehold om tilgjengeligheten av en kvalifisert turguide.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura – Mokoro Excursions *

Det er ingen bedre måte å se dyreliv på, og utforske de krystallklare kanalene i Okavango-deltaet enn med tradisjonell mokoro (dugout-kano). Ofte gir nært og personlig syn på bittesmå malte vassfrosker og strålende vannliljer.

* Vannstanden tillater imidlertid vanligvis mulig hele året.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura – Boating *

En båttur langs det rolige vannet i deltaet er en annen idyllisk form for visning av vanndyreliv. Sighting pods av flodhest og krokodille er vanlig i vannveiene.

* Vannstanden tillater imidlertid vanligvis mulig hele året.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura – Fishing *

Kast din linje, og prøv deg på fiske på en fangst og slipp basis. Leiren har en begrenset tilførsel av grunnleggende utstyr til ditt bruk.

* Merk at fiske er sesongmessig da det er forbudt ved Botswana lov i januar og februar på grunn av avlsformål.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura – Birding

Fuglekiktet på Little Vumbura er like variert som den er eksepsjonell hele året. Om sommeren er mange innvandrerarter til stede, mens andre spesialtilbud som regelmessig ses inkluderer wattled kran, slaty egret, kvitrende cisticola, fan-tailed widowbird, rosa-støttet pelikan og muligens rosenkratt longclaw for de dedikerte birders.

Vis mer
Vis mindre

Little Vumbura – Hot Air Balloon Safaris *

Se deltaet fra nye høyder på en varmluftsballongtur over dette rike økosystemet, og avslutter med en herlig champagnefeiring på landing og snacks. Å utforske Botswana fra luften er en virkelig utenomjordisk opplevelse.

* Valgfri aktivitet mot ekstra kostnad, og været tillater det.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Little Vumbura

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål