WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Wilderness Little Vumbura – Game Drives

Wilderness Little Vumbura ligt in het Vumbura Private Wilderness Area, bekend om zijn natuurschoon en diverse dieren in het wild, en een concessie die wordt verhuurd van nabijgelegen landelijke gemeenschappen. Ecotoeristische activiteiten helpen gemeenschappen hier dus om te profiteren van natuurbehoud. Met gamedrives in de ochtend en middag kun je in grote getale het wild van de vlakten en de roofdieren in het gebied bewonderen. Belangrijke zoogdiersoorten zijn onder meer seizoensgebonden kuddes olifanten en buffels, sabelantilopen, zebra's, gnoes, tsessebe, lechwe, giraf, leeuw, luipaard, Afrikaanse wilde hond, gevlekte hyaena en af en toe cheetah.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Vumbura – Guided Nature Walks *

Wandelen in de wildernis is een prachtige manier om nog dichter bij de natuur te zijn en de kleinere wezens en flora te observeren die je mist als je met de auto reist. Onze deskundige gidsen verwelkomen de mogelijkheid om hun bushlore-avonturen te delen...

* Seizoensgebonden en afhankelijk van de beschikbaarheid van een gekwalificeerde wandelgids.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Vumbura – Mokoro Excursions *

Er is geen betere manier om wilde dieren te bekijken en de kristalheldere kanalen van de Okavango Delta te verkennen dan met een traditionele mokoro (dug-outkano). Biedt vaak van dichtbij en persoonlijke waarnemingen van kleine geschilderde rietkikkers en glorieuze waterlelies.

* Als de waterstanden het toelaten, is dit echter meestal het hele jaar door mogelijk.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Vumbura – Boating *

Een boottocht langs de kalme wateren van de delta is een andere idyllische vorm van het bekijken van wilde dieren in het water. Het zien van peulen van nijlpaard en krokodil komt veel voor in de waterwegen.

* Als de waterstanden het toelaten, is dit echter meestal het hele jaar door mogelijk.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Vumbura – Fishing *

Werp je lijn en probeer je hand te vissen op basis van vangst en vrijlating. Het kamp heeft een beperkte voorraad basisuitrusting voor uw gebruik.

* Merk op dat vissen seizoensgebonden is omdat het verboden is door de Botswaanse wet in januari en februari vanwege fokdoeleinden.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Vumbura – Birding

Het vogelspotten in Wilderness Little Vumbura is het hele jaar door even gevarieerd als uitzonderlijk. In de zomer komen veel soorten migranten voor, terwijl er ook regelmatig andere soorten te zien zijn: kraanvogel, leisteenzilverreiger, tjilpende cisticola, waaierstaartweduwvogel, pelikaan met roze rug en mogelijk roodkeelklauw voor de toegewijde vogelaars.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Little Vumbura

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen