WeTu Analytics

Little Vumbura

Little Vumbura - Game Drives

's Ochtends en's middags game drives kunt u dicht bij dieren komen in de savanne gebieden waar leeuw, luipaard, olifant, sable en buffels samen met uitgebreide vlaktes spel zwerven. Onze open 4x4 Land Rovers bieden elk een maximum van zeven personen, waardoor elke gast een “raam” stoel krijgt.

Toon meer
Toon minder

Little Vumbura - Night Drives

Nachtritten met schijnwerpers stellen je in staat om die nachtdieren te vinden die je overdag niet zou zien. Stekelvarken, aardwolf, serval, grote gevlekte genet en mindere bushbaby zijn slechts enkele van deze.

Toon meer
Toon minder

Little Vumbura - Mokoro Excursions

Er is geen betere manier om spel te bekijken en de Okavango te verkennen dan door traditionele mokoro (dugout kano) die vaak van dichtbij kleine kikkers en spannende vogelleven voorziet.

Toon meer
Toon minder

Little Vumbura - Boating

Waterniveau afhankelijk, varen is een andere idyllische vorm van water wildlife bekijken. Bezienswaardigheden van nijlpaard en krokodil zijn gebruikelijk in de waterwegen.

Toon meer
Toon minder

Little Vumbura - Guided Nature Walks

Op verzoek en afhankelijk van de beschikbaarheid van een gekwalificeerde wandelgids, zijn natuurwandelingen met bekwame, gewapende gidsen prachtige manieren om dicht bij de natuur te komen en de kleinere wezens en planten te observeren die u mist wanneer u met de auto reist.

Toon meer
Toon minder

Little Vumbura - Fishing

Vissen met een beperkt aanbod van basisuitrusting wordt per seizoen aangeboden op basis van vangst- en vrijgave.

Toon meer
Toon minder

Little Vumbura - Birding

Het vogelen in Vumbura is het hele jaar door even gevarieerd als uitzonderlijk. In de zomer zijn er veel migrantensoorten aanwezig, terwijl andere specials die regelmatig te zien zijn, zoals gewatteerde kraan, leisteen zilverreiger, tjilpende cisticola, fan-tailed weduwvogel, roze-gesteunde pelikaan en eventueel rosachtige longclaw voor de toegewijde vogelaars.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Balloon Safaris *

Ga in stijl de lucht in en zweef stil over het rijke ecosysteem van de Okavango Delta in een heteluchtballon. Staar over schilderachtige pracht, kijk hoe olifant ver onder speelt en vlieg oog in oog met een adelaar. Deze ervaring eindigt met champagne en snacks (aangeboden half mei 2021 tot half september 2021, evenals half april 2022 tot half september 2022).

* Deze activiteit is het weer het toelaat en tegen extra kosten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Little Vumbura

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen