WeTu Analytics

Wilderness Little Vumbura

Wilderness Little Vumbura – Game Drives

Wilderness Little Vumbura està situat a la zona salvatge privada de Vumbura, coneguda per la seva bellesa paisatgística i la seva diversa vida silvestre, i una concessió que es lloga de les comunitats rurals properes. Les activitats d'ecoturisme aquí ajuden a les comunitats a beneficiar-se de la conservació. Les unitats de joc del matí i la tarda us permeten prendre en el joc de les planes i els depredadors que habiten la zona en bon nombre. Les espècies de mamífers clau poden incloure ramats estacionals d'elefant i búfal, antílop sable, zebra, wildebeest, tsessebe, lechwe, girafa, lleó, lleopard, gos salvatge africà, hiaena tacada, i ocasionalment guepard.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Vumbura – Guided Nature Walks *

Caminar pel desert és una manera meravellosa d'estar encara més a prop de la natura, observant les criatures i la flora més petites que et trobes a faltar quan viatja en vehicle. Els nostres guies experts donen la benvinguda a l'oportunitat de compartir les seves aventures bushlore...

* Estacional i subjecte a la disponibilitat d'un guia de senderisme qualificat.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Vumbura – Mokoro Excursions *

No hi ha millor manera de veure la vida silvestre, i explorar els canals cristal·lins del delta de l'Okavango que per mokoro tradicional (canoa dugout). Sovint proporciona albiraments propers i personals de petites granotes de canya pintades i glorioses cascades.

* Els nivells d'aigua que permeten, però, solen ser possibles durant tot l'any.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Vumbura – Boating *

Un passeig en vaixell per les aigües tranquil·les del delta és una altra forma idíl·lica de visió de fauna aquàtica. L'albirament de beines d'hipopòtam i cocodril és comú a les vies fluvials.

* Els nivells d'aigua que permeten, però, solen ser possibles durant tot l'any.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Vumbura – Fishing *

Repartiu la vostra línia i proveu la vostra mà a la pesca sobre una base de captura i alliberament. El campament té un subministrament limitat d'equips bàsics per al seu ús.

* Tingueu en compte que la pesca és estacional, ja que està prohibida per la llei de Botswana al gener i febrer a causa de fins de cria.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Vumbura – Birding

El birding a Wilderness Little Vumbura és tan variat com excepcional durant tot l'any. A l'estiu hi ha moltes espècies migrants, mentre que altres especials que es veuen regularment inclouen grua wattled, eslaty egret, cisticola picant, vídua de cua de ventall, pelicà de respatller rosat i possiblement garra de gola rosa per als ocells dedicats.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Vumbura – Hot Air Balloon Safaris *

Veure el delta des de noves altures en un passeig en globus per aquest ric ecosistema, acabant amb una deliciosa celebració de xampany en l'aterratge i aperitius. Explorar Botswana des de l'aire és una experiència veritablement d'un altre món.

* Activitat opcional per un suplement, i el temps ho permet.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Little Vumbura

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes