WeTu Analytics

Little Vumbura

Little Vumbura - Game Drives

Les unitats de joc de matí i tarda us permeten apropar-vos als animals a les zones de la sabana on el lleó, el lleopard, l'elefant, el sabre i el búfal juntament amb extenses planes de joc vagin. Els nostres 4x4 Land Rovers oberts tenen capacitat per a un màxim de set persones que permeten a cada hoste un seient de “finestra”.

Mostra més
Mostra menys

Little Vumbura - Night Drives

Les unitats nocturnes amb focus permeten trobar aquells animals nocturns que no veuríeu durant el dia. Porcí, llop, serval, gran geneta tacada i menor boixet són només alguns d'aquests.

Mostra més
Mostra menys

Little Vumbura - Mokoro Excursions

No hi ha millor manera de veure el joc i explorar l'Okavango que el mokoro tradicional (canoa dugout) que sovint proporcionen albiraments de prop i personals de petites granotes i d'aus emocionants.

Mostra més
Mostra menys

Little Vumbura - Boating

Dependent del nivell de l'aigua, la nàutica és una altra forma idíl·lica de la visualització de la fauna de l'aigua. Els llocs d'interès de l'hipopòtam i el cocodril són comuns a les vies fluvials.

Mostra més
Mostra menys

Little Vumbura - Guided Nature Walks

A petició i depenent de la disponibilitat d'un guia de senderisme qualificat, passejades per la natura amb guies armats i experts són maneres meravelloses d'apropar-se a la natura i observar les criatures i plantes més petites que es perdi quan es viatja en vehicle.

Mostra més
Mostra menys

Little Vumbura - Fishing

La pesca amb un subministrament limitat d'equipament bàsic s'ofereix de temporada en règim de captura i alliberament.

Mostra més
Mostra menys

Little Vumbura - Birding

El birding a Vumbura és tan variat com excepcional durant tot l'any. A l'estiu hi ha moltes espècies migrants, mentre que altres especials que es veuen regularment inclouen grua velada, espurna de pissarra, cisticola de canell, vídua de cua de ventall, pelicà de color rosa i possiblement arpa de coll rosat per als observadors d'ocells dedicats.

Mostra més
Mostra menys

Hot Air Balloon Safaris *

Prengui el cel amb estil i s'aixequi en silenci sobre el ric ecosistema del Delta d'Okavango en un globus aerostàtic. Mireu l'esplendor escènic, observeu l'elefant jugant molt per sota i vola a ull amb una àguila. Aquesta experiència acaba amb xampany i aperitius.

* Aquesta activitat és el temps que ho permet i per un suplement.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Little Vumbura

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes