WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Destacats

Campament exclusiu i íntim perfecte per a grups i famílies d'ús únic.
Sens dubte, la millor destinació de visualització de jocs durant tot l'any a Botswana, amb excepcionals avistaments depredadors de preses.
La inundació anual forma una barrera natural que limita els animals a la zona salvatge privada de Mombo, mentre que la notable concentració de gats grans durant l'estiu, quan les espècies de preses tenen els seus joves, fa que Little Mombo sigui conegut amb raó com 'El lloc de Plent' per la seva abundància de fauna salvatge durant tot l'any.
Guardonat campament de safari de luxe responsable al cor del magnífic Delta.

Destinació: Íntim, exclusiu, extraordinari. Un far del turisme de conservació, Wilderness Little Mombo deixa una petjada lleugera a la salvatge i meravellosa reserva de caça de Moremi de Botswana. Aquesta part del Delta de l'Okavango és coneguda per la visualització excepcional de jocs, especialment a l'estiu, quan tot tipus d'espècies es congreguen de forma natural aquí, la seva barreja d'hàbitats atraient grans ramats, seguits de depredadors en gran quantitat i varietat.

Planes inundables prístines, canals de meandres i illes de palmeres formen l'Edèn, que és el Delta de l'Okavango, un lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO on l'aigua és tan pura i clara, es pot beure.

Experiència: Els avistaments de fauna salvatge a Wilderness Little Mombo són inigualables. Trobar-se amb poblacions sanes de depredadors, ramats d'elefants i búfals importants i una gran quantitat d'ungulats. Les trobades de vida silvestre de prop o prop del campament o al cau són habituals, però res no supera l'emoció de veure el joc fora de camp aquí, ja sigui en vehicle o des d'un helicòpter*.

L'experiència al camp és igual de satisfactòria, amb tractaments de spa, instal·lacions de fitness, una biblioteca fascinant i una acollidora piscina compartida amb el campament germà Wilderness Mombo. El hide és el lloc ideal per gaudir de la tarda i deixar que la vida salvatge vingui a tu. Els dies acaben amb tardes tranquil·les a la coberta, i nits sota les estrelles.

Igual que el seu campament germà gran, els àpats al Wilderness Little Mombo se centren al voltant de productes frescos i locals deliciosos i fàcils al medi ambient.

[* s'apliquen despeses addicionals]

Propòsit: Alimentat 100% per energia solar i amb un sistema de filtració per osmosi inversa in situ que redueix el plàstic d'un sol ús per a aigua embotellada, Wilderness Little Mombo deixa una petjada lleugera en els voltants naturals verges. Només per allotjar-se amb nosaltres, els hostes formen part del nostre viatge per ajudar a defensar, preservar i ampliar el desert on operem, treballant de la mà amb les comunitats locals.

Vida silvestre: La zona salvatge privada de Mombo és coneguda com “El lloc de la plència” per la gent local Bayei. Aquest tracte verge del delta de l'Okavango atrau la vida silvestre en un nombre excepcional, des de depredadors com lleons i lleopards, fins a ramats massius de búfals i elefant, i espècies més petites i inusuals. Agafeu-vos una ullada a un pangolí o teixó de mel, o als paquets de gossos salvatges i coalicions de guepards que de tant en tant es mouen per la zona.

Al Delta de l'Okavango es troben més de 400 espècies d'aus, incloses especials com el mussol pescador de Pel i la grua wattled en perill d'extinció.

Wilderness Little Mombo: Al costat del campament germà Wilderness Mombo, Little Mombo va ser reconstruït el 2018. Amb només quatre suites, Wilderness Little Mombo ofereix una experiència exclusiva i íntima de safari. Situat idealment com un campament d'ús únic per a grups d'amics i famílies de fins a vuit anys, està connectat a Mombo per passarel·les elevades. No obstant això, els clients del Little Mombo gaudeixen del seu propi saló privat, zona de menjador, cuina i boma. El disseny prioritza el luxe sense deixar de ser sostenible, l'hospitalitat és inigualable i les trobades de fauna són úniques.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Little Mombo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes