WeTu Analytics

Little Mombo

Sted: Beliggende under en skyggefuld baldakin af storslåede jackalberry og pølse træer, over for Mombo på den anden side af Chief Island, placeret i Okavango Deltas berømte Moremi Game Reserve, ligger Little Mombo. Denne magiske lejr har udsigt over en floodplain, der er vært for et forbløffende udvalg af dyreliv.

Overnatning: Genbygget i 2018, Lille Mombo er en fejring af vores bevaringsformål. Med blot fire suiter er Little Mombo en mindre, mere intim version af sin søsterlejr. Med sin egen stue, spiseplads, køkken og boma, forbinder den til Mombo med forhøjede trægangbroer. Med andre faciliteter såsom Safari Boutique, spa, fitnesscenter og pool med baner deles med Mombo. Dens design udtrykker uforhammet (men alligevel passende og bæredygtig) luksus under lærred, uforlignelig gæstfrihed og verdensklasse dyreliv møder.

Formål: Lille Mombo er 100% soldrevet, og spildevand behandles i et rensningsanlæg over jorden. For at reducere vores brug af flaskevand giver onsite omvendt osmose gæsterne drikkevand af høj kvalitet.

isolation og ren og skær mangfoldighed af passende vegetation gør området ideelt til dedikeret bevaringsindsats for at sikre, at de uberørte levesteder og tætte dyreliv bevares for fremtidige generationer.

Unikke salgssteder

En overdådigt udpeget lejr perfekt til intime grupper
Fundet i Okavangos førende område med dyreliv
Høje koncentrationer af sletter spil og deres rovdyr, herunder alle de store katte

Show More
Show Less

Enquiry Form

Little Mombo

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål