WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Wilderness Little Mombo – Game Drives *

Exploreu la zona privada de travessia de Mombo amb unitats de joc que revelen la rica vida salvatge de la zona, des dels depredadors fins a les preses. Aquest és un camp de caça veritablement abundant per a lleopards i grans orgullos de lleons. \

* Tingueu en compte que, ja que el campament es troba dins de la reserva de jocs de Moremi, les unitats nocturnes no són possibles a Wilderness Little Mombo.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Mombo – Bush Brunch

Experimenteu un brunch sumptuós amb la nostra experiència fora de camp perquè pugueu passar el màxim de temps a l'arbust possible. Gaudir d'un excel·lent menjar en els bells voltants naturals després d'un emocionant joc de conducció.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Mombo – Hides

Passa temps als nostres hides, per a una visió excepcional d'aus i animals. Ideal per als fotògrafs afeccionats que tenen la paciència de seure tranquil·lament i esperar que la fauna es passeja fins al forat d'aigua. Més productiu per a la visualització de jocs en els mesos més secs per a una perspectiva propera i personal.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Mombo – Massage Treatments

Tot i que visitar Wilderness Little Mombo és una teràpia en si mateixa, gràcies a la seva sublim ubicació salvatge, el campament ofereix una experiència holística de salut i benestar. Delecta't amb un tractament d'autor i gaudeix de la indulgència rejovenidora en el relaxant refugi de l'spa.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Little Mombo – Workouts In The Wilderness

Per a aquells que vulguin fer exercici, hi ha un gimnàs on es pot treballar la suor mentre es gaudeix d'una vista plena, més sovint que no, de fauna salvatge.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Little Mombo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes