WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

höjdpunkter

Exklusivt, intimt läger perfekt för grupper och familjer för ensambruk.
Förmodligen det bästa året runt spelvisningsdestinationen i Botswana, med exceptionella observationer av rovdjur-byte.
Den årliga översvämningen utgör en naturlig barriär som begränsar djuren till Mombos privata vildmarksområde, medan den anmärkningsvärda koncentrationen av stora katter under sommaren, när bytesarten har sina unga, betyder att Little Mombo med rätta kallas ”The Place of Plenty” för sitt överflöd av vilda djur hela året.
Prisbelönt ansvarsfullt lyxsafari läger i hjärtat av det magnifika Delta.

Destination: Intim, exklusiv, extraordinär. En fyr för bevarande turism, Wilderness Little Mombo lämnar ett lätt fotavtryck i Botswanas vilda, underbara Moremi Game Reserve. Denna del av Okavango Delta är känd för exceptionell spelvisning, särskilt på sommaren när alla slags arter samlas naturligt här, dess blandning av livsmiljöer som lockar stora besättningar, följt av rovdjur i stort antal och variation.

Orena flodslätter, slingrande kanaler och palmkantade öar utgör Eden som är Okavango-deltaet - en UNESCO: s världsarvslista där vattnet är så rent och klart, du kan dricka det.

Erfarenhet: Djurlivsobservationer på Wilderness Little Mombo är oöverträffade. Möt friska populationer av rovdjur, stora elefant- och buffelbesättningar och ett överflöd av hovdjur. Närbildsmöten i eller nära lägret eller i gömslet är vanliga, men ingenting slår spänningen i spelvisning utanför lägret här - vare sig det är med fordon eller från en helikopter*.

Upplevelsen i lägret är lika tillfredsställande, med spabehandlingar, gym, ett fascinerande bibliotek och en inbjudande pool som delas med systerlägret Wilderness Mombo. Döljet är den perfekta platsen att vara borta på eftermiddagen och låta djurlivet komma till dig. Dagarna avslutas med lugna kvällar på däck, och nätter under stjärnorna.

Som dess större systerläger, måltiderna på Wilderness Little Mombo centrerar runt färska, lokala råvaror som är läckra, och lätt på miljön.

[*Ytterligare kostnader tillkommer]

Syfte: Drivs 100% av sol och med ett filtreringssystem för omvänd osmos på plats som minskar engångsplast för vatten på flaska, lämnar Wilderness Little Mombo ett lätt fotavtryck på de orörda naturliga omgivningarna. Bara genom att bo hos oss, gästerna är en del av vår resa för att hjälpa till att försvara, bevara och utöka vildmarken där vi verkar, arbetar hand i hand med lokala samhällen.

Vilda djur och växter: Mombo privata vildmarksområde är känt som"The Place of Plenty” av det lokala Bayei-folket. Denna orörda kanal i Okavango Delta lockar vilda djur i exceptionellt antal, från rovdjur som lejon och leoparder, till massiva flockar buffel och elefant, och mindre, mer ovanliga arter. Få en glimt av en pangolin eller honungsgrävling, eller förpackningarna med vilda hundar och gepardkoalitioner som ibland rör sig genom området.

Över 400 fågelarter finns i Okavango Delta, inklusive specialerbjudanden som Pels fiskeuggla och den hotade wattled kranen.

Wilderness Little Mombo: Vid sidan av systerlägret Wilderness Mombo byggdes Little Mombo 2018. Med bara fyra sviter, Wilderness Little Mombo erbjuder en exklusiv, intim safariupplevelse. Idealiskt beläget som ett ensamläger för grupper av vänner och familjer upp till åtta, den är ansluten till Mombo med upphöjda gångvägar. Gästerna på Little Mombo njuter dock av sin egen privata lounge, matplats, kök och boma. Designen prioriterar lyx samtidigt som den förblir hållbar, gästfriheten är oöverträffad och djurlivets möten är unika.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Little Mombo

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor