WeTu Analytics

Little Mombo

Plats: Inbäddat under en skuggig baldakin av magnifika jackalberry och korvträd, mittemot Mombo på andra sidan Chiefs Island, belägen i Okavango Deltas berömda Moremi Game Reserve, ligger Little Mombo. Detta magiska läger har utsikt över en flodslätt som är värd för en häpnadsväckande mängd vilda djur.

Boende: Ombyggd 2018, Little Mombo är en hyllning till vårt bevarande syfte. Med bara fyra sviter är Little Mombo en mindre, mer intim version av systerlägret. Med sin egen lounge, matplats, kök och boma ansluter den till Mombo genom upphöjda gångvägar i trä. Med andra faciliteter som Safari Boutique, spa, gym och simbassäng delas med Mombo. Dess design uttrycker oskämd (men ändå lämplig och hållbar) lyx under duk, ojämförlig gästfrihet och djurliv i världsklass.

Syfte: Little Mombo är 100% soldriven, och avloppsvatten behandlas i ett ovan markavloppsverk. För att minska vår användning av flaskvatten ger omvänd osmosfiltrering gästerna tillgång till dricksvatten av hög kvalitet.

isolering och ren mångfald av lämplig vegetation gör området idealiskt för särskilda bevarandeinsatser för att säkerställa att de orörda livsmiljöerna och det täta djurlivet bevaras för kommande generationer.

Unika säljpoäng

Ett överdådigt utsett läger perfekt för intima grupper
Hittad i Okavangos främsta visningsområde för vilda djur
Höga koncentrationer av slätter vilt och deras rovdjur, inklusive alla de stora katterna

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Little Mombo

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor