WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Sted: Plassert under en skyggefull baldakin av praktfulle sjakalbær- og pølsetrær, overfor villmarken Mombo på den andre siden av Chief"s Island, plassert i Okavango Deltas berømte Moremi Game Reserve, ligger Wilderness Little Mombo. Denne magiske leiren har utsikt over en flomslette som er vert for et forbløffende utvalg av dyreliv.

Dyreliv: Den store overflod av dyreliv i Mombo Traversing Area har gitt det navnet «Place of Plenty». Fremhevet av de enorme konsentrasjonene av slettespillet, og rovdyr som bor her. Disse inkluderer alle de store kattene, hvorav observasjoner av løver er hyppige. Leoparder, flekkete hyener, store flokker bøfler, elefanter, sjiraffer, blå gnu, Burchells sebraer og mer florerer; mens geparder, og afrikanske villhunder blir sett mer regelmessig i området.

Overnatting: Ombygd i 2018, Wilderness Little Mombo er en feiring av vår bevaring formål. Med bare fire suiter, Wilderness Little Mombo er en mindre, mer intim versjon av søsterleiren. Med egen salong, spisestue, kjøkken, og boma, den kobles til Wilderness Mombo ved forhøyede gangveier i tre. Med andre fasiliteter som en Safari Boutique, spa, treningsstudio, og fanget basseng delt med Wilderness Mombo. Designet uttrykker ubeskammet (men likevel passende og bærekraftig) luksus under lerret, makeløs gjestfrihet og dyrelivsmøter i verdensklasse.

Formål: Wilderness Little Mombo er 100% soldrevet, og avløpsvann behandles i et kloakkanlegg over bakken. For å redusere bruken av flaskevann, på stedet omvendt osmosefiltrering gir gjestene drikkevann av høy kvalitet. Isolasjonen og det store mangfoldet av egnet vegetasjon gjør området ideelt for dedikert bevaringsarbeid for å sikre at de uberørte habitatene og det tette dyrelivet blir bevart for fremtidige generasjoner.

Unike salgspoeng

En overdådig utnevnt leir perfekt for enkeltgrupper, eller bare for en mer eksklusiv og intim atmosfære
Funnet i Okavangos fremste visningsområde for dyreliv, og på grunn av sin førsteklasses beliggenhet rett nedenfor der den viktigste Okavango-elven deler seg i sine primære kanaler, næringsforekomster fra kanalen gjør dette til det mest fruktbare området i Delta - og tiltrekker seg høye konsentrasjoner av slettespill som betyr rikelig rovdyr-byttedyr interaksjon
I sommermånedene, de fruktbare slettene vrimler av antiloper og deres nyfødte, tiltrekker seg et stort antall rovdyr, dominert av de store kattene

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Little Mombo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål