WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Høydepunkter

Eksklusiv, intim leir perfekt for enslige grupper og familier.
Uten tvil det beste året rundt spillvisningsdestinasjonen i Botswana, med eksepsjonelle rovdyr-byttedyr observasjoner.
Den årlige oversvømmelsen danner en naturlig barriere som begrenser dyrene til Mombos private villmarksområde, mens den bemerkelsesverdige konsentrasjonen av store katter om sommeren, når byttedyrene har ungene sine, betyr at Little Mombo med rette er kjent som 'The Place of Plenty' for sin overflod av dyreliv hele året.
Prisbelønt ansvarlig luksussafari leir i hjertet av det praktfulle Delta.

Mål: Intim, eksklusiv, ekstraordinær. Et fyrtårn for bevaringsturisme, Villmarken Little Mombo etterlater et lett fotavtrykk i Botswanas ville, fantastiske Moremi Game Reserve. Denne delen av Okavango Delta er kjent for eksepsjonell spillvisning, spesielt om sommeren når alle slags arter samles naturlig her, dens blanding av habitater som tiltrekker seg store flokker, etterfulgt av rovdyr i stort antall og variasjon.

Uberørte flomsletter, slyngende kanaler og palmekransede øyer utgjør Eden som er Okavango-deltaet - et UNESCOs verdensarvsted der vannet er så rent og klart, du kan drikke det.

Erfaring: Wildlife observasjoner på Wilderness Little Mombo er uten sidestykke. Møt sunne populasjoner av rovdyr, store elefant- og bøffelbesetninger og en overflod av hovdyr. Nærbilder av dyreliv i eller i nærheten av leiren eller ved skjulet er vanlige, men ingenting slår spenningen ved å se på spill utenfor leiren her - enten det er med kjøretøy eller fra et helikopter*.

Opplevelsen i leiren er like tilfredsstillende, med spa-behandlinger, treningsfasiliteter, et fascinerende bibliotek og et innbydende svømmebasseng delt med søsterleiren Wilderness Mombo. Skjulet er det ideelle stedet å være borte på ettermiddagen og la dyrelivet komme til deg. Dagene slutter med rolige kvelder på dekk, og netter under stjernene.

Som sin større søsterleir, måltidene på Wilderness Little Mombo sentrum rundt ferske, lokale råvarer som er deilige, og lett på miljøet.

[*tilleggskostnader gjelder]

Formål: Drevet 100% av solenergi og med et filtreringssystem for omvendt osmose på stedet som reduserer engangsplast for flaskevann, etterlater Wilderness Little Mombo et lett fotavtrykk på de uberørte naturlige omgivelsene. Bare ved å bo hos oss, gjester er en del av reisen vår for å forsvare, bevare og utvide villmarken der vi opererer, arbeider hånd i hånd med lokalsamfunn.

Dyreliv: Det private villmarksområdet Mombo er kjent som 'The Place of Plenty' av det lokale Bayei-folket. Denne uberørte delen av Okavango Delta tiltrekker dyreliv i eksepsjonelt antall, fra rovdyr som løver og leoparder, til massive flokker med bøffel og elefant, og mindre, mer uvanlige arter. Få et glimt av en pangolin- eller honninggrevling, eller pakkene med ville hunder og gepardkoalisjoner som av og til beveger seg gjennom området.

Over 400 fuglearter finnes i Okavango-deltaet, inkludert spesialiteter som Pels fiskeugle og den truede wattlekranen.

Villmarken Little Mombo: Ved siden av søsterleiren Wilderness Mombo ble Little Mombo gjenoppbygd i 2018. Med bare fire suiter, Wilderness Little Mombo tilbyr en eksklusiv, intim safariopplevelse. Ideelt plassert som en eneleir for grupper av venner og familier opptil åtte, den er koblet til Mombo med forhøyede gangveier. Gjestene på Little Mombo kan imidlertid nyte sin egen private salong, spisestue, kjøkken og boma. Designet prioriterer luksus mens den forblir bærekraftig, gjestfriheten er uovertruffen og dyrelivsmøtene er enestående.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Little Mombo

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål