WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

LUNCH & MIDDAG

Vi tror att vår matupplevelse är ett uttryck för årstiderna, där klassiska bistrofavoriter serveras med sydafrikanska finaste inslag. Vår berättelse är enkel; den bästa maten börjar med de bästa ingredienserna.

Med utsikt över ett hav av vingårdar och olivlundar planterade på Simonsberg, vår utsikt från terrassen spänner hela vägen in i Banhoekdalen.

Inuti har David Collins Studio designat interiörer inkluderar böjda orange läderbanketter och handplockad konst. Kom med oss för en unik matupplevelse i den utsökta inställningen Delaire Graff Estate.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hōseki Restaurant

FRUKOST (Lodge-gäster endast); LUNCH & MIDDAG

Förbered dig på en kulinarisk resa som ingen annan, på HŌSEKI, den extraordinära japanska restaurangen på Delaire Graff Estate. Namnet ”HŌSEKI” har djup betydelse, översätts från japanska till ”juvel”, och hyllar Laurence Graff OBE, ägaren och den berömda diamantären av Delaire Graff Estate.

Menyn lovar en symfoni av modern mat, infunderad med den kreativa briljans och överflöd som definierar chefskock, Virgil Kahn. Varje maträtt är ett mästerverk som är utformat för att njutas och delas, vilket höjer andan i japansk kultur och traditioner.

Signaturrätter inkluderar togarashi, robata aubergine och fermenterad chilisoja; mjuk skalkrabba och doubanjiang aioli; och den utsökta strutstartaren och tamago, medan till efterrätt, sötnos paj, hallonsorbet och confit blodapelsin kommer att ge en minnesvärd avslutning på upplevelsen. En separat provsmakningsmeny i stil med omakase, som översätts till ”Jag lämnar det upp till dig”, som transporterar dig till Japans rika kulturarv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor