WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Lodges & Spa omges av vidsträckt utsikt över fantastiska vingårdar och berg mot Stellenbosch, en av världens ledande vindestinationer. Detta otroliga läge ger en känsla av flykt och avskildhet för gäster på denna eleganta vinegendom i hjärtat av Cape Winelands.

En oförglömlig semesterdestination, varje lodge är skräddarsydd för att ge en enastående gästupplevelse. Kopplad till Main Lodge, men i en egen värld, lyxiga David Collins Studio-designade interiörer är inspirerade av en pared-back färgpalett, där vackra sydafrikanska accenter och konst ramar varje utsikt ut till din egen privata terrass. Rymliga vardagsrum och ljusa interiörer flyter sömlöst utomhus där du kan välja att doppa i den privata, uppvärmda avsvalkningspoolen eller koppla av i den naturliga omgivningen. Sova gott i överdimensionerade sängar klädda med de finaste sängarna; koppla av i badrum i marmor inredda med ett överdådigt utbud av skönhetsprodukter och njuta av rymliga omklädningsrum.

Den nya ägarens Villa och 6 nya Superior Lodges förebådar en ny era av excellens på Delaire Graff, perfekt för att visa upp livsstilen på Estate.

På Delaire Graff Lodges & Spa kan du njuta av konst och design, gourmetmat, prisbelönta viner och ett spa i världsklass med varm, sydafrikansk gästfrihet under hela vistelsen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor