WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Culinary Delights

Från våra två flaggskeppsrestauranger, till restaurangerna i vår vindal och till städerna Stellenbosch och Franschhoek, detta är en kulinarisk hotspot i Sydafrika, med en mängd av några av landets finaste restauranger och lokala favoriter att upptäcka.

På egendomsrestauranger:
Delaire Graff Restaurant (lunch och middag)
Hōseki Restaurant (frukost - ingår för lodgens gäster, lunch och middag)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wines of the Cape & Delaire Graff Wine Lounge

Det finns mer än 160 vin egendom att utforska i regionerna kring Delaire Graff Estate. Från avslappnad till elegant, modern till gammal och allt däremellan - upptäcka viner som passar alla smaker under din tid att utforska vingårdarna i Kapstaden.

Delaire Graff Wine Lounge erbjuder ett exceptionellt utbud av viner att njuta av under vinprovningar, glas eller flaska, samt tallrikar att njuta av.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Delaire Graff Spa

Din resa till total avkoppling och välbefinnande börjar på Delaire Graff Spa. Beläget i en unik miljö, har vi fem eleganta spasviter för gästerna att uppleva en helt mer sällsynt lugn, där hudperfektion och behandlingar lämnar kropp och själ glödande.

Med behandlingar tillgängliga för alla åldrar tillverkar vi våra Spa-upplevelser med de finaste skönhetsprodukterna från Swiss Perfection, Aromaterapi Associates och Terres d 'Afrique.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Estate Collection & Nearby Art Galleries

Delaire Graff Estate är hem för Laurence Graff personliga samling och innehåller exceptionella verk som Tretchikoffs kinesiska flicka, verk av Lionel Smit, Dylan Lewis, William Kentridge, Cecil Skotnes, Deborah Bell och andra viktiga afrikanska konstnärer. Vandra genom Estate och njut av skulpturerna i trädgården samt prydda interiörer. Det här är en fristad för konstälskare.

I områdena runt gården kan du upptäcka SMAC (Stellenbosch Modern and Contemporary Gallery), Dylan Lewis på Oude Bank, Rupert-museet eller ett privat besök i Lionel Smit's Studio.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Flagship Boutiques

Delaire Graff Estate är hem för fyra flaggskeppsbutiker i Afrika; Graff Diamonds, 100% Capri Linen och Africa Nova.

Designad i stil med en intim salong, Kejsarmarmor och indisk rosenträ välkomnar gästerna till vår exklusiva Graff-butik. Den ultimata njutningen för alla besökare i Cape Winelands, lockande samlingsstycken och ikoniska stenar visas, varje handgjord i London av Graff"s Master Craftsmen.

En av världens mest exklusiva butiker, 100% Capri erbjuder ett lyxigt sortiment av kläder och hemartiklar som framkallar kärnan i la dolce vita. Unikt tillgängligt i Afrika på Delaire Graff Estate, sortimentet är inspirerat av den fantastiska södra italienska ön Capri, där soldränkta dagar tillbringas i eftertraktat vitt linne.

Africa Nova erbjuder en unik blandning av konst, hantverk och modern design. Bäst beskrivs som ”New African” förväntar sig en urban, edgy och levande erbjudande med ekon av de traditionella formerna i gamla Afrika

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stellenbosch Town

Besök hjärtat av Stellenbosch och upptäck södra Afrikas mest naturskönt attraktiva och historiskt bevarade stad. Njut av skräddarsydda butiker inklusive Deon Viljoen Gallery, Dorp Street Gallery och Quagga Books

Vissa Mer
Vissa Mindre

The valley of Franschhoek

Besök den närliggande staden (20 minuters bilresa) som är känd för sin pittoreska skönhet, fina Cape viner, butiker, gallerier, lördag marknad, vandringar och stigar samt deras exceptionella restauranger.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Golf

Det finns ett antal fantastiska golfbanor i området, inklusive Erinval Golf Club, Pearl Valley Golf Estate och De Zalze Golf Club.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Equestrian Experiences

För hästälskare kan vi gärna ordna en minnesvärd dag ridning i Cape Winelands för alla skicklighetsnivåer. För dem som föredrar att uppskatta hästar från marken är polofälten på Val de Vie ett underbart sätt att tillbringa en eftermiddag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Franschhoek Motor Museum

En speciell möjlighet att uppleva 100 år av bilisering historia med sin unika samling av fordon, motorcyklar, cyklar och minnessaker på L 'Ormarins vin Estate.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor