WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

The Delaire Graff Owner's Villa

(1 enhet / villa)

Lyx och överflöd i stor skala, vår privata, fullt servad villa med fyra sovrum rymmer upp till åtta gäster. Utsökt utformade och curated av den berömda David Collins Studio, villan omfattar över 660 kvadratmeter och innehåller skräddarsydda material och eleganta mjuka möbler. Väggarna är prydda med originalkonstverk av några av Afrikas mest berömda konstnärer, personligen kurerade av Laurence Graff från hans privata samling.

En privat utomhus utrymme ger gästerna möjlighet att njuta av solen i fullständig avskildhet. Ta ett dopp i den 14 meter långa poolen eller jacuzzin medan du njuter av den oöverträffade utsikten över Estate vingårdar och berg som Cape Winelands är kända för.

De sofistikerade interiörerna har vardagsrum, matsal, multifunktionsrum, eget gym och ett fullt utrustat kök, vilket skapar idealiska utrymmen att roa sig med. I villan ingår även boende för dem som reser med personal.

På boendet finns trådlöst internet, en LED platt-TV, lyxiga badrumsprodukter från Aromaterapy Associates, linne i bomull, kuddmeny och personlig musikstation från Bose.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor