WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Rooms

(6 Rom)

Bisates sofistikerte arkitektoniske og interiørdesign er forankret i den rwandanske bygningstradisjonen som eksemplifisert i utformingen av det kongelige palasset i den tradisjonelle monarken. Denne sfæriske, syntetiske strålestrukturen ekko tusenvis av åser som prikk det rwandiske landskapet, mens det rikt detaljerte interiøret utstillinger overflater og skjermer laget av en rekke vevde materialer med sterk resonans i rwandisk kultur.

Alle de 91 m² store Forest Villa består av en sjenerøs, men intim kombinasjon av soverom, resepsjonsplass og bad, oppvarmet av en sentral peis og med utsikt over ditt private dekk mot Bisoke. Med bare seks villaer, den virkelige generøsiteten i Rwandas kontekst er mengden av privat og eksklusiv plass som omgir Bisate, cosseting det i et sjeldent naturlandskap full av Albertine Rift biologisk mangfold og skjønnhet.

Denne leiren har plass til 12 gjester og 04 guide/pilot/tour ledere deler.

06 x enheter totalt bestående av:

- 06 x twin-bedded villaer, med dobbeltseng konverteringer mulig.

Plus guide/pilot/tour leder boende bestående av:

- 02 x enkeltrom med 2 enkeltsenger og felles bad (ikke av samme standard som gjestgiveri).

Beskrivelse av Villa

- Rommet har eget bad med innendørs dusj, badekar og dobbel servant, separat toalett, peis, lenestoler, bagasjehylle, kaffe- og tekoker, elektronisk safe og minibar.

- Gratis trådløs internettilgang i villaen.

- Toveis nødradioer er montert i villaene på Bisate Lodge, og kan brukes av gjestene til å kontakte leirledelsen i nødstilfeller. Nevnte radioer er på en lukket krets og inter-villa kommunikasjon er ikke tilgjengelig.

- Badekåper, flytende såpe, sjampo og balsam, body lotion, insektmiddel, dusjhetter, forfengelighet kit med bomullspinner og bomullsballer, vev dispenser, vaskepulver (for smalls), paraply og romspray leveres i hver villa.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bisate Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål