WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Villas

(6 Rom)

Bisates sofistikerte arkitektoniske og interiørdesign er forankret i rwandisk bygningstradisjon som eksemplifisert i utformingen av det kongelige palasset til den tradisjonelle monarken. Dette sfæriske, syntetisk halmtak struktur gjenspeiler de tusenvis av åser som prikker det rwandiske landskapet, mens det rikt detaljerte interiøret viser overflater og skjermer laget av en rekke vevde materialer med sterk resonans i rwandisk kultur.

Hver 91 kvadratmeter Forest Villa består av en sjenerøs, men intim kombinasjon av resepsjonsplass, luksuriøst soverom og eget bad, alt oppvarmet av en sentral peis - og med fantastisk utsikt over et privat dekk mot majestetiske Mount Bisoke.

Med bare seks villaer, den virkelige rausheten i rwandisk sammenheng er mengden privat og eksklusiv plass som omgir Bisate, koser det i et sjeldent naturlandskap full av Albertine Rift biologisk mangfold og skjønnhet. Den skreddersydde, elegant interiør er et kjærkomment tilfluktssted etter en spennende, og oppløftende, gorilla trek.

Bisates overlegne gjestfrihet er inspirert av det sprudlende personalet, kulturelle interaksjoner og dets sofistikerte, helsebevisste servering.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bisate Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål