WeTu Analytics

Bisate Lodge

Meet The Community

Guidet besøk til nærliggende samfunn og medlemmer av samarbeidsvillig, inkludert bøndene som dyrker og selger sine grønnsaker til Bisate.

Vis mer
Vis mindre

Mountain Gorilla Trekking

Gorilla trekking finner sted fra Volcanoes National Park hovedkvarter hvor gjestene er allokert til en av de tolv habituated gorilla familier for en en-times møte.

Vis mer
Vis mindre

Golden Monkey Trekking

Se denne vakre primaten, som er endemisk til området og bor i grupper på mellom 30 til 80 personer i Parks bambusskog.

Vis mer
Vis mindre

Guided Walks In Volcanoes National Park

En heldags guidet tur til toppen av Mount Bisoke (3 711 meter) kan være anstrengende, men er verdt innsatsen, og tilbyr vidstrakt utsikt over regnskogen og kratersjøen.

Vis mer
Vis mindre

Nursery Visit and Tree Planting

Bisates agronom, Jean-Moise, vil vise deg rundt barnehagen sin og hjelpe deg med å plante en sapling som en del av vårt skogverksprosjekt. Inkluderer et besøk til Bamboo Greenhouse for å se vår skogplanting innsats.

Vis mer
Vis mindre

Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulær, utfordrende tur til Dian Fosseys grav og ruinene av hennes Karisoke Research Centre, som ligger i salen på vulkaner Bisoke og Karisimbi i en høyde på rundt 3 000 meter.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda har plass til tidlig ankomst og senere avganger, noe som gir mer fleksibilitet med transport inn og ut av losjen. Ytterligere styrke vår gjesteopplevelse, tilbudet på Bisate Kwanda vil tillate gjestene å dusje, endre, ha et lett måltid, besøke Bisate Boutique fylt med elementer fra Rwanda (kjøp mot en ekstra kostnad), ta en massasje (behandlinger mot en ekstra kostnad), eller bare slappe av i den uformelle salongen med peis, mens du nyter den feiende utsikten med utsikt over den økologiske grønnsakshagen og skogplanting innsats mot Volcanoes National Park.

Kwanda er et Kinyarwanda-ord som betyr vekst eller utvidelse; et sted å samle; en gave - alle tre oppsummerer dagsalongens unike tilbud. Bisate Kwanda ligger nær hovedhytta, gjemt ute av syne, og har lokale håndverkere å takke for sin unike rwandiske smak. Alt er designet og håndlaget av rwandans for å skape en ekte atmosfære, alt fra håndverktøyte treredskaper og matbrett til delikat servise, slående inngangsparti og korridorer, vulkanske steinvegger og fasader, håndvevde kurver og bordbrikker og hagepotter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bisate Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål