WeTu Analytics

Bisate Lodge

Bisate Lodge – Gorilla Trekking

De legendariske Virunga-fjellene i nordøst er hjem til vulkaner, skår av skyskog og halvparten av verdens totale befolkning av kritisk truede fjellgorillaer. Primatene i Rwanda er uten sidestykke, og Bisate Lodge er et perfekt utgangspunkt for fjellgorilla trekking. Denne spennende utflukten foregår fra Volcanoes National Park hovedkvarter hvor gjestene er allokert til en av de tolv habituated gorilla familier for en times fryktinngytende møte.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – Golden Monkey Trekking

Se denne vakre primaten, som er endemisk til området og bor i grupper på mellom 30 til 80 personer i Parks bambusskog.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – Guided Walks In Volcanoes National Park

En heldags guidet tur til toppen av Mount Bisoke (3 711 meter) kan være anstrengende, men er verdt innsatsen, og tilbyr fantastisk utsikt over regnskogen og kratersjøen.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – Nursery Visit & Tree Planting

En av bisate-agronomene vil vise deg rundt i barnehagen og hjelpe deg med å plante en sapling som en del av vårt skogskogingsprosjekt. Inkluderer et besøk til Bamboo Greenhouse for å se vår større innfødte treet barnehage innsats.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – Meet The Community

Guidet besøk til det nærliggende samfunnet og medlemmer av kooperativet, inkludert bøndene som dyrker og selger sine grønnsaker til Bisate Lodge.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulær, utfordrende tur til Dian Fosseys gravsted og ruinene av hennes Karisoke Research Centre, satt i salen av Bisoke og Karisimbi vulkaner i en høyde på rundt 3 000 meter.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda har plass til tidlige ankomster og senere avganger, noe som gir mer fleksibilitet med overføringer inn og ut av hytta. Videre forbedre vår gjesteopplevelse, tilbudet på Bisate Kwanda vil tillate gjester å dusje, endre, ha et lett måltid, besøke Bisate Boutique fylt med elementer fra Rwanda (kjøp mot en ekstra kostnad), ta en massasje (behandlinger mot en ekstra kostnad), eller bare slappe av i den uformelle salongen med peis, mens du nyter den feiende utsikten med utsikt over den økologiske grønnsakshagen og skogplanting innsats mot Volcanoes National Park.

Kwanda er et Kinyarwanda ord som betyr vekst eller ekspansjon; et sted å samle; en gave - alle tre som perfekt oppsummerer dagsalongens unike tilbud. Bisate Kwanda ligger nær hovedhytta, gjemt ut av syne, og har lokale håndverkere å takke for sin unike rwandiske smak. Alt er designet og håndlaget av rwandere for å skape en virkelig autentisk atmosfære, slående inngangsgulv og ganger, vulkanske steinvegger og fasetter, håndvevde kurver og brikker, og hagepotter, alt er designet og håndlaget av rwandere for å skape en virkelig autentisk atmosfære.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Wilderness og Olympus har gått sammen for å bruke sine high-end tjenester og kombinert lidenskap for dyrelivfotografering for å sikre kontinuerlig bevaring og beskyttelse av Afrikas avsidesliggende villmarksområder, samtidig som det bidrar til styrking av lokalbefolkningen gjennom bevaring utdanning.

Vi er stolte av å samarbeide med et likesinnede selskap som Olympus. Sammen deler vi ikke bare en kjærlighet til dyrelivfotografering, vi har et lignende sett med verdier og idealer om å gjøre en større, positiv innvirkning på verden og vår plass i den.

Olympus Tough TG-5-kameraet er den ultimate partneren for de mest utfordrende eventyrene, som gorilla trekking eller andre aktiviteter i Volcanoes National Park. Olympus Tøff! Kameraet er vanntett, støtsikkert, knusesikker, frysebestandig og støvtett for eventyrreiser. Den har 4K-video og RAW-opptak for de perfekte bildene og videoene mens du utforsker. Den vanntette ytelsen gjør at man kan ta de beste bildene i regnskogen, og kameraet er robust med en innvendig beskyttende struktur. Kameraene evne til å håndtere lite lys er nøkkelen til et flott bilde av gorillaene, og andre dyreliv i deres naturlige habitat. Kameraet er lett og enkelt å betjene, ideelt for fotturer eller å bruke under en samfunnslandsbybesøk på Bisate.

* Olympus Photo Hub erfaring avhengig av kameraets tilgjengelighet.

Vis mer
Vis mindre

Bisate Lodge – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Dian Fossey Gorilla Fund ble etablert i 1967, og arbeider for å beskytte og studere gorillaer, og deres habitater, samt å styrke folk som bor i nærheten av deres skogshjem. Med et team på hundrevis som jobber i Rwanda og DRC, er Fossey-fondet verdens lengstløpende og største organisasjon dedikert helt til gorilla-bevaring.

I 2022 flyttet organisasjonen til sitt første permanente, spesialbygde hjem, Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Ligger i et vakkert, skogkledd landskap nær Volcanoes National Park er det verdt å besøke, med et stopp på campus lett å legge til under et opphold på Bisate eller Sabyinyo Silverback Lodge.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Ingen ekstra kostnader i tillegg til inngangsbilletten, og kan oppleves enten ved ankomst eller avreise, eller om ettermiddagen etter gorilla trekking.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bisate Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål