WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Wilderness Bisate – Gorilla Trekking *

De legendariske Virunga-fjellene i nord-øst er hjemsted for vulkaner, skår av skyskog og halvparten av verdens totale befolkning av truede fjellgorillaer. Primatene i Rwanda er uten sidestykke, og Wilderness Bisate er den perfekte basen for fjellgorilla-trekking. Denne spennende ekskursjonen finner sted fra Volcanoes National Park hovedkvarter hvor gjestene blir tildelt en av de tolv vante gorillafamiliene for et times imponerende møte.

* Gorilla Trekking Tillatelser, per person, mot en ekstra kostnad.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – Golden Monkey Trekking

Se denne vakre primaten, som er endemisk til området og bor i grupper på mellom 30 til 80 personer i Parks bambusskog.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – Guided Walks In Volcanoes National Park

Ligger i utkanten av Volcanoes National Park, og en enkel kjøretur til parkporten, Wilderness Bisate ligger i et utsiktspunkt som føles en del av parken, med fantastisk utsikt over seks vulkaner, inkludert Bisoke, Karisimbi og Mikeno.

En heldags guidet tur til toppen av Mount Bisoke (3 711 meter) kan være anstrengende, men er vel verdt innsatsen, og tilbyr vidstrakt utsikt over regnskogen og kratersjøen. Utforsk mangfoldet av habitater, og synlig oppdage det blomstrende dyrelivet.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – Nursery Visit & Tree Planting

En av villmarksbisate-agronomene vil vise deg rundt i barnehagen og hjelpe deg med å plante en sapling som en del av vårt visjonære skogplantingsprosjekt. Inkluderer et besøk i Bamboo Greenhouse for å se vår større urfolks trebarnehageinnsats.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – Meet The Community

Guidet besøk til det nærliggende samfunnet og medlemmer av andelslaget, inkludert bøndene som dyrker og selger grønnsakene sine til Wilderness Bisate.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

En spektakulær, utfordrende tur til Dian Fosseys gravsted og ruinene av hennes Karisoke Research Centre, satt i salen av Bisoke og Karisimbi vulkaner i en høyde på rundt 3 000 meter.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – Bisate Kwanda Offering *

Bisate Kwanda har plass til tidlig ankomst og senere avgang, noe som gir mer fleksibilitet med transport inn og ut av hytta. Tilbudet på Bisate Kwanda forbedrer vår gjesteopplevelse ytterligere og lar gjestene dusje, bytte, spise et lett måltid, besøke Wilderness Bisate Boutique fylt med varer fra Rwanda (kjøp mot en ekstra kostnad), få en massasje (behandlinger mot en ekstra kostnad), eller bare slappe av i den uformelle salongen med peis, mens du nyter den vidstrakte utsikten over den økologiske grønnsakshagen og skogplantingsarbeidet mot Volcanoes National Park.

Kwanda er et Kinyarwanda-ord som betyr vekst eller utvidelse; et sted å samles; en gave - som alle tre perfekt oppsummerer dagsalongens unike tilbud. Bisate Kwanda ligger nær hovedhytta, gjemt ute av syne, og har lokale håndverkere å takke for sin unike rwandiske smak. Fra håndlagde treredskaper og matbrett til delikat servise, slående inngangsgulv og ganger, vulkanske fjellvegger og fasader, håndvevde kurver og bordskåler og hagekrukker, alt er designet og håndlaget av rwandere for å skape en virkelig autentisk atmosfære.

* Alle aktiviteter i Volcanoes National Park krever tillatelse (per person) mot ekstra kostnad. Den private gorillaturen er mot en ekstra kostnad.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Wilderness og Olympus har gått sammen for å bruke sine high-end tjenester og kombinert lidenskap for dyrelivfotografering for å sikre kontinuerlig bevaring og beskyttelse av Afrikas avsidesliggende villmarksområder, samtidig som det bidrar til styrking av lokalbefolkningen gjennom bevaring utdanning.

Vi er stolte av å samarbeide med et likesinnede selskap som Olympus. Sammen deler vi ikke bare en kjærlighet til dyrelivfotografering, vi har et lignende sett med verdier og idealer om å gjøre en større, positiv innvirkning på verden og vår plass i den.

Olympus Tough TG-5-kameraet er den ultimate partneren for de mest utfordrende eventyrene, som gorilla trekking eller andre aktiviteter i Volcanoes National Park. Olympus Tøff! Kameraet er vanntett, støtsikkert, knusesikker, frysebestandig og støvtett for eventyrreiser. Den har 4K-video og RAW-opptak for de perfekte bildene og videoene mens du utforsker. Den vanntette ytelsen gjør at man kan ta de beste bildene i regnskogen, og kameraet er robust med en innvendig beskyttende struktur. Kameraene evne til å håndtere lite lys er nøkkelen til et flott bilde av gorillaene, og andre dyreliv i deres naturlige habitat. Kameraet er lett og enkelt å betjene, ideelt for fotturer eller å bruke under en samfunnslandsbybesøk på Bisate.

* Olympus Photo Hub erfaring avhengig av kameraets tilgjengelighet.

Vis mer
Vis mindre

Wilderness Bisate – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Dian Fossey Gorilla Fund ble etablert i 1967 og arbeider for å beskytte og studere gorillaer, og deres habitater, samt for å styrke mennesker som bor i nærheten av skogshjemmet sitt. Med et team på hundrevis som jobber i Rwanda og DRC, Fossey Fund er verdens lengstlevende og største organisasjon dedikert utelukkende til bevaring av gorilla.

I 2022 flyttet organisasjonen til sitt første permanente, spesialbygde hjem, Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Plassert i en vakker, skogkledd landskap nær Volcanoes National Park er det verdt et besøk, med et stopp på campus som er lett å legge til under et opphold på Wilderness Bisate eller Wilderness Sabyinyo.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Ingen ekstra kostnader i tillegg til inngangsbilletten, og kan oppleves enten ved ankomst eller avreise, eller på ettermiddagen etter gorilla trekking.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Bisate

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål