WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Rooms

(6 Kamers)

Bisate's verfijnde architectonische en interieurontwerp is geworteld in de Rwandese bouwtraditie zoals geïllustreerd in het ontwerp van het Koninklijk Paleis van de traditionele vorst. Deze sferische, synthetische rieten structuur weerspiegelt de duizenden heuvels die het Rwandese landschap stippen, terwijl het rijk gedetailleerde interieur oppervlakken en schermen tentoonstelt die zijn gemaakt van verschillende geweven materialen met een sterke resonantie in de Rwandese cultuur.

Elke Forest Villa van 91 vierkante meter bestaat uit een royale maar intieme combinatie van slaapkamer, ontvangstruimte en badkamer, allemaal verwarmd door een centrale open haard en met een adembenemend uitzicht over uw eigen terras naar Mount Bisoke. Met slechts zes villa's, de echte vrijgevigheid in de Rwandese context is de hoeveelheid private en exclusieve ruimte die Bisate omringt, die het omhult in een zeldzaam natuurlijk landschap vol met Albertine Rift biodiversiteit en schoonheid.

Dit kamp is geschikt voor 12 gasten en 04 gidsen/piloot/tour leiders delen.

06 x in totaal bestaande uit:

- 06 x villa's met twee eenpersoonsbedden, met een tweepersoonsbed conversies mogelijk.

Plus gids/piloot/tour leider accommodatie bestaande uit:

- 02 x eenpersoonskamers met twee eenpersoonsbedden en gedeelde badkamerfaciliteiten (niet van dezelfde standaard als een gastenvilla).

Villa Beschrijving

- En-suite faciliteiten met binnendouche, bad en dubbele wastafel wastafel, apart toilet, open haard, gemakkelijke stoelen, bagagerek, koffie- en theefaciliteiten, elektronische kluis en minibar.

- Gratis draadloos internet in de villa.

- In de villa's van Bisate Lodge zijn tweewegsradio's voorzien en kunnen door gasten worden gebruikt om contact op te nemen met het management van het kamp in geval van nood. Genoemde radio's zijn op een gesloten circuit en inter-villa communicatie is niet beschikbaar.

- Badjassen, vloeibare zeep, shampoo en conditioner, bodylotion, insectenwerend middel, douchekoppen, ijdelheidskit met wattenstaafjes en wattenstaafjes, weefseldispenser, waspoeder (voor kleine dieren), paraplu en kamerspray worden in elke villa geleverd.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen