WeTu Analytics

Bisate Lodge

Twin/Double Villas

(6 Kamers)

Het verfijnde architecturale en interieurontwerp van Bisate is geworteld in de Rwandese bouwtraditie, zoals geïllustreerd in het ontwerp van het Koninklijk Paleis van de traditionele vorst. Deze bolvormige, synthetische rieten structuur weerspiegelt de duizenden heuvels in het Rwandese landschap, terwijl het rijk gedetailleerde interieur oppervlakken en schermen vertoont die zijn gemaakt van een verscheidenheid aan geweven materialen met een sterke resonantie in de Rwandese cultuur.

Elke 91 vierkante meter Forest Villa bestaat uit een royale maar intieme combinatie van ontvangstruimte, luxe slaapkamer en en-suite badkamer, allemaal verwarmd door een centrale open haard - en met een adembenemend uitzicht over een privédek naar de majestueuze berg Bisoke.

Met slechts zes villa's is de echte vrijgevigheid in de Rwandese context de hoeveelheid privé en exclusieve ruimte die Bisate omringt, en het koestert in een zeldzaam natuurlijk landschap vol Albertine Rift biodiversiteit en schoonheid. De op maat gemaakte, chique interieurs zijn een welkome toevluchtsoord na een opwindende en opbeurende gorilla-trektocht.

De superieure gastvrijheid van Bisate is geïnspireerd door het uitbundige personeel, culturele interacties en zijn verfijnde, gezondheidsbewuste eetgelegenheden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen