WeTu Analytics

Bisate Lodge

Sted: Bisate Lodge ligger i det naturlige amfiet til et utdødd vulkansk krater - ordet bisat betyr 'stykker' i Kinyarwanda, som beskriver hvordan kjeglen har blitt slitt av naturlig erosjon. Plassert dramatisk på kanten av Volcanoes National Park, i nord-vest Rwanda, med spektakulær tåkete utsikt over de rugende vulkantoppene Bisoke og Karisimbi som stiger gjennom de afro-alpine skogene - Rwanda er en av de mest spennende safaridestinasjonene i Afrika. Hytta ligger innen kort kjøreavstand fra Park Headquarters, hvorfra gorilla-turer en gang i livet avgår hver dag. Mens gorilla-trekking er stjerneattraksjonen, nærliggende Volcanoes National Park tilbyr andre opplevelser: klatring Mount Bisoke, besøk til Gorilla Guardian Village, golden monkey trekking, eller et besøk til Dian Fosseys gravsted. På lodge eiendom, utforske naturstier der fugler sprer seg, og en kamerafelle som har spilt inn en første: en silverback-gorilla som tømmer langs en sti. Plante et tre mot Bisates skogplantingsprosjekt, hjelper til med å lokke dyrelivet tilbake til området. Eller møte medlemmer av det omkringliggende samfunnet hvis liv er så integrert i hytta.

Dyreliv: Bortsett fra områdets ikoniske fjellgorillaer, andre pattedyr som kaller Volcanoes National Park hjem inkluderer den gyldne apen, sidestripet sjakal, serval, svartfrontet duiker, bøffel, elefant, trehyrax, bushbuck og egyptisk mongoose. I tillegg finnes en rekke ekorn- og genetarter her. Av de 178 fugleartene i området er minst 13 endemiske til Virunga-området som Archers robin chat, fjellsvart boubou, merkelig vever, Rwenzori batis, fjellmaskerte apalis og Rwenzori (krage) apalis.

Overnatting: Siden åpningen i 2017 har Bisate Lodge blitt tildelt en rekke utmerkelser, og fortsetter å inspirere superlativer. Både arkitekturen til hytta, og interiøret i de seks overdådige Forest Villas med eget bad legemliggjør vakkert tradisjonene til rwandiske kongelige. Oppbyggende kulturelle interaksjoner, sofistikerte, helsebevisst bespisning, og sprudlende gjestfrihet - alt gjør oppholdet ditt overlegen.

Hensikt: Visjonen om Bisate er å være en modell for bærekraftig økoturisme i Rwanda. Dens banebrytende skogplantings- og rehabiliteringsprosjekter har hver gjest som samarbeider med oss for å bidra til bevaring av biologisk mangfold og løfting av lokalsamfunnet, noe som gjør en vidtrekkende positiv innvirkning på en ikonisk truet art: fjellgorillaen.

Unike salgspoeng

Beste stedet for en meningsfull og informert gorillaopplevelse
Den mest innovative, ansvarlig, visjonær og luksuriøs lodge ved siden av Volcanoes National Park
Skogplanting, samfunnsengasjement og interaksjoner skaper en beriket opplevelse
Bisate Kwanda Day Lounge - Den første i sitt slag i Rwanda, forbedre gjesteopplevelsen ved å imøtekomme tidligere ankomster og senere avganger

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bisate Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål