WeTu Analytics

Bisate Lodge

Sted: Bisate Lodge ligger i det naturlige amfiteateret til et utdødd vulkansk krater — ordet bisat betyr «stykker» i Kinyarwanda, og beskriver hvordan kjeglen har blitt slitt bort av naturlig erosjon. Rwanda ligger dramatisk i utkanten av vulkanene nasjonalpark, nordvest i Rwanda, med spektakulær tåkete utsikt over de grublende vulkantoppene Bisoke og Karisimbi som stiger gjennom de afro-alpine skogene — og er et av de mest spennende safaridestinasjonene i Afrika. Lodge ligger i enkel kjøreavstand fra Park Headquarters, hvorfra en gang i livet går gorilla turer daglig. Mens gorilla trekking er stjerneattraksjonen, tilbyr nærliggende Volcanoes National Park andre eventyr: klatring Mount Bisoke, besøk til Gorilla Guardian Village, gullape trekking eller et besøk til Dian Fosseys gravsted. På lodge eiendom, utforske naturstier hvor fugler sprer seg, og en kamerafelle har registrert en første: en silverback gorilla tømmerfløting langs en sti. Plant et tre mot Bisates skogplantingsprosjekt, og bidrar til å lokke dyrelivet tilbake til området. Eller møt medlemmer av det omkringliggende samfunnet hvis liv er så integrert i losjen.

Overnatting: Siden åpningen i 2017 har Bisate Lodge blitt tildelt utallige utmerkelser, og fortsetter å inspirere superlativer. Både arkitekturen i hytta, og interiøret på de seks overdådige Forest Villas med eget bad, representerer vakkert tradisjonene til rwandiske kongelige. Oppbyggende kulturelle interaksjoner, sofistikert, helsebevisst bespisning og frodig gjestfrihet — alt gjør ditt opphold overlegen.

Formål: Visjonen om Bisate er å være en modell for bærekraftig økoturisme i Rwanda. Dens skogplanting og rehabiliteringsprosjekter har hver gjest samarbeider med oss i å bidra til bevaring av biologisk mangfold og oppløftning i lokalsamfunnet, noe som gjør en vidtrekkende positiv innvirkning på en ikonisk truet art: fjellgorillaen.

Unike salgspoeng

Beste stedet for en meningsfull og informert gorillaopplevelse
Den mest innovative, ansvarlige, visjonære og luksuriøse lodge ved siden av Volcanoes National Park
Skogplanting, samfunnsengasjement og samhandlinger skaper alle en beriket opplevelse
Bisate Kwanda Day Lounge — Den første av sitt slag i Rwanda, som forbedrer gjesteopplevelsen ved å imøtekomme tidligere ankomster og senere avganger

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bisate Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål