WeTu Analytics

Bisate Lodge

Sted: Bisate Lodge har dramatisk utsikt over Bisoke og Karisimbi vulkantoppene som stiger gjennom skogene i nærliggende Volcanoes National Park. Det er innen enkel kjøreavstand fra Park Headquarters, hvor gorilla går hver dag en gang i livet. Å utforske rundt Bisate inkluderer fellesskapsbesøk, fugleding, golden monkey tracking, og hjelpe reforest området, Gorilla Guardian Village, Twin Lakes of Ruhondo og Burera, samt Dian Fosseys gravsted.

Overnatting: Seks overdådige skogvillaer med eget bad er oppvarmet av en sentral peis og har fantastisk utsikt fra dekk. Hovedområdet består av en salong, spisestue og bar omrdet, vinkjeller og utsikt dekk. Både arkitekturen og interiøret er forankret i rwandiske kulturelle tradisjoner.

Formål: Målet med Bisate er å være en modell for bærekraftig økoturisme i Rwanda. Reskoging og rehabiliteringsprosjekt har hver gjest som samarbeider med oss for å bidra til bevaring og lokalsamfunnet oppløftning, med en positiv innvirkning på den ikoniske truede fjellgorillaen.

Unike salgspoeng

Beste stedet for en meningsfylt og informert gorillaopplevelse
Den mest innovative, ansvarlige, visjonære og luksuriøse lodge ved siden av Volcanoes National Park
Skoging, samfunnsengasjement og samhandlinger skaper alle en beriket opplevelse

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bisate Lodge

Fornavn
Etternavn
Epost Adresse
Telefonnummer
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål