WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Høydepunkter

Det ultimate reisemålet for møter med fjellgorilla.
Prisvinnende, bærekraftig lodge med fantastisk utsikt over seks vulkaner, ved siden av Volcanoes National Park.
Den første i sitt slag i Rwanda, Bisate Kwanda (dagsalong) har plass til tidligere ankomster og senere avganger i komfort og stil.

Mål: Wilderness Bisates seks skogvillaer, gjemt i en mengde rehabilitert Virunga Massif skyskog, er eksepsjonelle, innsiden og ut. Plassert dramatisk på kanten av et erodert vulkansk krater ved Volcanoes National Park i det nordvestlige Rwanda, hytta har fantastisk utsikt over de rugende vulkanske toppene Bisate og Karisimbi, og ligger innen kort kjøreavstand fra parkens hovedkvarter, hvor daglige gorilla-turer begynner.

Erfaring: Mens du tilbringer en time med fjellgorillaene, er det uten tvil stjerneattraksjonen, det er mange andre spennende møter som venter deg i Volcanoes National Park og omgivelser - fra gylden ape-trekking til klatring av Mount Bisoke, fotturer til ruinen av Dian Fosseys forskningssenter, og gravstedet hennes, å besøke Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund.

Nærmere hjemme på Wilderness Bisate, gjestene vil oppdage utrolig fugleliv på naturstiene våre, og kan plante et tre mot Bisates visjonære skogplantingsprosjekt, eller besøk de omkringliggende samfunnene, som utgjør en integrert del av vårt felles formål - å bevare, styrke og utvide disse ikoniske ville landene.

Tradisjonell servering er like inspirert. Fersk, lokalt hentet, helsebevisst mat serveres med sprudlende gjestfrihet, fullfører en uforglemmelig gjesteopplevelse.

Hensikt: Hvert øyeblikk av oppholdet ditt på Bisate vil minne deg om vårt felles formål å bevare, utvide og beskytte denne ikoniske villmarken.

Fra vårt banebrytende skogplantingsprosjekt og løftingsprogrammer for lokalsamfunnet til rehabiliteringsinitiativene våre, hver gjest har muligheten til å delta i vår delte visjon.

Dyreliv: Volcanoes National Park gir et fristed for hundrevis av verdens 1 000 eller så truede fjellgorillaer. Det er også hjemmet til den gyldne apen, sidestripet sjakal, serval, svartfrontet duiker, bøffel, elefant, trehyrax, bushbuck og egyptisk mongoose. Genets og ekorn finner du også her.

Lyse og vakre solfugler som Rwenzori dobbeltkrage kan oppdages her, sammen med over 200 andre fuglearter (hvorav 13 er endemiske til Virunga-området). Disse inkluderer Archer's robin chat, fjellsvart boubou, merkelig vever, fjellmaskerte apalis og Rwenzori (krage) apalis.

Testament til vår pågående bevaring og skogplanting, mange av disse artene kan nå sees på eiendommen vår.

Wilderness Bisate: Siden åpningen i 2017 har Wilderness Bisate blitt tildelt en rekke utmerkelser for sin visjonære bærekraftspåvirkning, og fortsetter å inspirere superlativer. Både arkitekturen til hytta, og interiøret i de seks overdådige Forest Villas med eget bad legemliggjør elegant tradisjonene til rwandiske kongelige. Oppbyggende kulturelle interaksjoner, sofistikerte, helsebevisst servering, og sprudlende gjestfrihet gjør oppholdet ditt overlegen.

Den gjennomtenkte arkitekturen er inspirert av rwandiske bygningstradisjoner og legemliggjør vakkert utformingen av det rwandiske kongelige palasset. Den oppmerksomme bruken av lokale materialer vever ytterligere i en virkelig autentisk atmosfære.

Det er interessant å merke seg at det sfæriske, syntetiske stråtakstrukturer ekko Land of a Thousands Hills, som det rwandiske landskapet er kjent for.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Wilderness Bisate

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål