WeTu Analytics

Wilderness Bisate

Wilderness Bisate – Gorilla Trekking *

Het legendarische Virunga-gebergte in het noordoosten herbergt vulkanen, nevelwouden en de helft van de totale populatie bedreigde berggorilla's ter wereld. De primaten van Rwanda zijn ongeëvenaard en Wilderness Bisate is de perfecte uitvalsbasis voor berggorillatochten. Deze spannende excursie vindt plaats vanaf het hoofdkantoor van Volcanoes National Park, waar gasten worden toegewezen aan een van de twaalf gehabitueerde gorillafamilies voor een ontzagwekkende ontmoeting van een uur.

* Vergunningen voor gorillatochten, per persoon, tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – Golden Monkey Trekking

Bekijk deze prachtig gekleurde primaat, die endemisch is voor het gebied en leeft in groepen van 30 tot 80 personen in het bamboebos van het Park.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – Guided Walks In Volcanoes National Park

Wilderness Bisate ligt aan de rand van Volcanoes National Park en op korte rijafstand van de poort van het park. Het bevindt zich op een uitkijkpunt dat aanvoelt als onderdeel van het park en biedt een adembenemend uitzicht op zes vulkanen, waaronder Bisoke, Karisimbi en Mikeno.

Een begeleide wandeling van een hele dag naar de top van Mount Bisoke (3.711 meter) kan echter vermoeiend zijn, maar is zeker de moeite waard, met een prachtig uitzicht op het regenwoud en het kratermeer. Ontdek de diversiteit aan habitats en ontdek zichtbaar de bloeiende flora en fauna.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – Nursery Visit & Tree Planting

Een van de agronomen van Wilderness Bisate leidt je rond in de boomkwekerij en helpt je bij het planten van een jong boompje als onderdeel van ons visionaire herbebossingsproject. Inclusief een bezoek aan de Bamboo Greenhouse om onze grotere inspanningen voor inheemse boomkwekerijen te zien

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – Meet The Community

Rondleiding door de nabijgelegen gemeenschap en leden van de coöperatie, waaronder de boeren die hun groenten telen en verkopen aan Wilderness Bisate.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

Een spectaculaire, uitdagende wandeling naar de begraafplaats van Dian Fossey en de ruïnes van haar Karisoke Research Centre, gelegen in het zadel van de vulkanen Bisoke en Karisimbi op een hoogte van ongeveer 3 000 meter.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – Bisate Kwanda Offering *

Bisate Kwanda is geschikt voor vroege aankomsten en latere vertrekken, wat zorgt voor meer flexibiliteit bij transfers in en uit de lodge. Om onze gastervaring nog verder te verbeteren, biedt het aanbod van Bisate Kwanda gasten de mogelijkheid om te douchen, zich om te kleden, een lichte maaltijd te nemen, een bezoek te brengen aan de Wilderness Bisate Boutique vol spullen uit Rwanda (aankopen tegen een meerprijs), of gewoon te ontspannen in de informele lounge met open haard, terwijl ze genieten van het weidse uitzicht op de biologische moestuin en de herbebossing in de richting van Volcanoes National Park.

Kwanda is een Kinyarwanda-woord dat groei of uitbreiding betekent; een plek om samen te komen; een geschenk — alle drie vormen ze een perfecte samenvatting van het unieke aanbod van de daglounge. Bisate Kwanda ligt dicht bij de hoofdlodge, verscholen uit het zicht en heeft lokale ambachtslieden te danken aan de unieke Rwandese smaak. Van met de hand bewerkt houten keukengerei en eetplanken tot delicaat serviesgoed, opvallende entreevloeren en gangen, vulkanische rotswanden en -bekledingen, handgeweven manden en placemats en tuinpotten, alles is ontworpen en met de hand gemaakt door Rwandezen om een echt authentieke sfeer te creëren.

* Voor alle activiteiten in het Volcanoes National Park is een vergunning vereist (per persoon) tegen meerprijs. Voor de privégorillatrekking geldt een extra toeslag.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Wilderness en Olympus hebben hun krachten gebundeld om gebruik te maken van hun high-end diensten en gecombineerde passie voor natuurfotografie om de voortdurende instandhouding en bescherming van de afgelegen wildernisgebieden van Afrika te waarborgen, terwijl ze bijdragen aan de empowerment van de lokale bevolking door middel van natuurbeschermingsonderwijs.

We zijn er trots op om samen te werken met een gelijkgestemde onderneming als Olympus. Samen delen we niet alleen de liefde voor natuurfotografie, we hebben een vergelijkbare reeks waarden en idealen over het maken van een grotere, positieve impact op de wereld en onze plaats erin.

De Olympus Tough TG-5 camera is de ultieme partner voor de meest uitdagende avonturen, zoals gorilla-trekking of andere activiteiten in Volcanoes National Park. De Olympus Tough! Camera is waterdicht, schokbestendig, breekvast, vriesbestendig en stofdicht voor avontuurlijke reizen. Het beschikt over 4K-video en RAW-opname voor de perfecte foto's en video's tijdens het verkennen. De waterdichte prestaties maken het mogelijk om de beste foto's te maken in het regenwoud en de camera is robuust met een beschermende structuur aan het interieur. Het vermogen van de camera om met weinig licht om te gaan, is de sleutel tot een geweldig beeld van de gorilla's en andere dieren in het wild in hun natuurlijke habitat. De camera is licht van gewicht en eenvoudig te bedienen, ideaal om te wandelen of te gebruiken tijdens een bezoek aan een gemeenschapsdorp in Bisate.

* Olympus Photo Hub-ervaring afhankelijk van de beschikbaarheid van de camera.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Bisate – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Het Dian Fossey Gorilla Fund, opgericht in 1967, werkt aan de bescherming en studie van gorilla's en hun leefgebieden, en aan het versterken van mensen die in de buurt van hun huis in het bos wonen. Met een team van honderden medewerkers in Rwanda en de DRC is het Fossey Fund de langstlopende en grootste organisatie ter wereld die zich volledig wijdt aan het behoud van gorilla's.

In 2022 verhuisde de organisatie naar haar eerste permanente, speciaal gebouwde woning, de Ellen DeGeneres Campus van het Dian Fossey Gorilla Fund. Gelegen in een prachtig, herbebost landschap in de buurt van het Volcanoes National Park is het een bezoek waard, met een stop op de campus die gemakkelijk toe te voegen is tijdens een verblijf in Wilderness Bisate of Wilderness Sabyinyo.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Geen extra kosten behalve de toegangsprijs, en kan worden ervaren bij aankomst of vertrek, of in de middag na een gorilla-trekking.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Bisate

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen