WeTu Analytics

Bisate Lodge

Bisate Lodge – Gorilla Trekking

Het legendarische Virunga-gebergte in het noordoosten herbergt vulkanen, stukken nevelwoud en de helft van de totale wereldbevolking van bedreigde berggorilla's. De primaten van Rwanda zijn ongeëvenaard en Bisate Lodge is de perfecte uitvalsbasis voor berggorillatochten. Deze spannende excursie vindt plaats vanaf het hoofdkantoor van Volcanoes National Park, waar gasten worden toegewezen aan een van de twaalf gewend gorillafamilies voor een ontzagwekkende ontmoeting van een uur.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – Golden Monkey Trekking

Bekijk deze prachtig gekleurde primaat, die endemisch is voor het gebied en leeft in groepen van 30 tot 80 personen in het bamboebos van het Park.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – Guided Walks In Volcanoes National Park

Gelegen aan de rand van Volcanoes National Park, en een gemakkelijke rit naar de parkpoort, Bisate bevindt zich in een uitkijkpunt dat deel uitmaakt van het park en een adembenemend uitzicht biedt op zes vulkanen, waaronder Bisoke, Karisimbi en Mikeno.

Een begeleide wandeling van een hele dag naar de top van Mount Bisoke (3711 meter) kan vermoeiend zijn, maar is zeker de moeite waard, met een prachtig uitzicht op het regenwoud en het kratermeer. Verken de diversiteit aan habitats en ontdek zichtbaar de bloeiende dieren in het wild.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – Nursery Visit & Tree Planting

Een van de agronomen van Bisate zal je rondleiden in de boomkwekerij en je helpen een jong boompje te planten als onderdeel van ons visionaire herbebossingsproject. Inclusief een bezoek aan de Bamboo Greenhouse om onze grotere inspanningen voor inheemse boomkwekerijen te zien.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – Meet The Community

Begeleid bezoek aan de nabijgelegen gemeenschap en leden van de coöperatie, inclusief de boeren die hun groenten verbouwen en verkopen aan Bisate Lodge.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

Een spectaculaire, uitdagende wandeling naar de begraafplaats van Dian Fossey en de ruïnes van haar Karisoke Research Centre, gelegen in het zadel van de vulkanen Bisoke en Karisimbi op een hoogte van ongeveer 3 000 meter.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda biedt plaats aan vroege aankomsten en latere vertrektijden en biedt meer flexibiliteit bij transfers in en uit de lodge. Het aanbod bij Bisate Kwanda verbetert onze gastervaring en stelt gasten in staat om te douchen, om te kleden, een lichte maaltijd te nuttigen, de Bisate Boutique te bezoeken, gevuld met items uit Rwanda (aankopen tegen een toeslag), een massage te hebben (behandelingen tegen een toeslag), of gewoon ontspannen in de informele lounge met open haard, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht met uitzicht op de biologische moestuin en de herbebossing naar Volcanoes National Park.

Kwanda is een Kinyarwanda-woord dat groei of uitbreiding betekent; een plek om samen te komen; een geschenk - die alle drie het unieke aanbod van de daglounge perfect samenvatten. Bisate Kwanda ligt dicht bij de hoofdlodge, weggestopt uit het zicht en heeft lokale ambachtslieden te danken voor de unieke Rwandese smaak. Van met de hand bewerkte houten gebruiksvoorwerpen en voedselplanken tot delicaat servies, opvallende entreevloeren en gangen, vulkanische rotswanden en facings, handgeweven manden en placemats, en tuinpotten, alles is ontworpen en met de hand gemaakt door Rwandezen om een echt authentieke sfeer te creëren.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Wilderness en Olympus hebben hun krachten gebundeld om gebruik te maken van hun high-end diensten en gecombineerde passie voor natuurfotografie om de voortdurende instandhouding en bescherming van de afgelegen wildernisgebieden van Afrika te waarborgen, terwijl ze bijdragen aan de empowerment van de lokale bevolking door middel van natuurbeschermingsonderwijs.

We zijn er trots op om samen te werken met een gelijkgestemde onderneming als Olympus. Samen delen we niet alleen de liefde voor natuurfotografie, we hebben een vergelijkbare reeks waarden en idealen over het maken van een grotere, positieve impact op de wereld en onze plaats erin.

De Olympus Tough TG-5 camera is de ultieme partner voor de meest uitdagende avonturen, zoals gorilla-trekking of andere activiteiten in Volcanoes National Park. De Olympus Tough! Camera is waterdicht, schokbestendig, breekvast, vriesbestendig en stofdicht voor avontuurlijke reizen. Het beschikt over 4K-video en RAW-opname voor de perfecte foto's en video's tijdens het verkennen. De waterdichte prestaties maken het mogelijk om de beste foto's te maken in het regenwoud en de camera is robuust met een beschermende structuur aan het interieur. Het vermogen van de camera om met weinig licht om te gaan, is de sleutel tot een geweldig beeld van de gorilla's en andere dieren in het wild in hun natuurlijke habitat. De camera is licht van gewicht en eenvoudig te bedienen, ideaal om te wandelen of te gebruiken tijdens een bezoek aan een gemeenschapsdorp in Bisate.

* Olympus Photo Hub-ervaring afhankelijk van de beschikbaarheid van de camera.

Toon meer
Toon minder

Bisate Lodge – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Het Dian Fossey Gorilla Fund, opgericht in 1967, werkt aan het beschermen en bestuderen van gorilla's en hun habitats, en om mensen die in de buurt van hun boshuis wonen, in staat te stellen. Met een team van honderden werken in Rwanda en de DRC, is het Fossey Fund's werelds langstlopende en grootste organisatie die zich volledig toelegt op het behoud van gorilla.

In 2022 verhuisde de organisatie naar haar eerste permanente, speciaal gebouwde woning, de Ellen DeGeneres Campus van het Dian Fossey Gorilla Fund. Genesteld in een prachtig, herbebost landschap in de buurt van het Volcanoes National Park is het een bezoek waard, met een stop op de campus gemakkelijk toe te voegen tijdens een verblijf in Bisate of Sabyinyo Silverback Lodge.

https://gorillafund.org/ellencampus/

* Geen extra kosten naast de toegangsprijs, en kunnen worden ervaren bij aankomst of vertrek, of in de middag na gorilla-trekking.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen