WeTu Analytics

Bisate Lodge

Meet The Community

Begeleid bezoek aan de nabijgelegen gemeenschap en leden van de coöperatie, inclusief de boeren die hun groenten verbouwen en verkopen aan Bisate.

Toon meer
Toon minder

Mountain Gorilla Trekking

Gorilla trekking vindt plaats vanaf het hoofdkwartier van het Volcanoes National Park, waar gasten worden toegewezen aan een van de twaalf vertrouwde gorillafamilies voor een ontmoeting van een uur.

Toon meer
Toon minder

Golden Monkey Trekking

Bekijk deze prachtig gekleurde primaat, die endemisch is voor het gebied en leeft in groepen van 30 tot 80 personen in het bamboebos van het Park.

Toon meer
Toon minder

Guided Walks In Volcanoes National Park

Een begeleide wandeling van een hele dag naar de top van de berg Bisoke (3 711 meter) kan inspannend zijn, maar is de moeite waard, met een prachtig uitzicht op het regenwoud en het kratermeer.

Toon meer
Toon minder

Nursery Visit and Tree Planting

De agronoom van Bisate, Jean-Moise, zal u rondleiden in zijn boomkwekerij en u helpen een boompeling te planten als onderdeel van ons herbebossingsproject. Inclusief een bezoek aan de Bamboe Greenhouse om onze herbebossing te zien.

Toon meer
Toon minder

Hike To Dian Fossey’s Grave & Karisoke

Een spectaculaire, uitdagende wandeling naar het graf van Dian Fossey en de ruïnes van haar Karisoke Research Centre, gelegen in het zael van Bisoke en Karisimbi vulkanen op een hoogte van ongeveer 3 000 meter.

Toon meer
Toon minder

Bisate Kwanda Offering

Bisate Kwanda biedt plaats aan vroege aankomsten en latere vertrektijden, wat meer flexibiliteit biedt met transfers in en uit de lodge. Het aanbod van Bisate Kwanda verbetert de ervaring van onze gasten en stelt gasten in staat om te douchen, zich te omkleden, een lichte maaltijd te eten, de Bisate Boutique te bezoeken met items uit Rwanda (aankopen tegen een toeslag), een massage te nemen (behandelingen tegen een toeslag), of gewoon te ontspannen in de informele lounge met open haard, terwijl u geniet van het weidse uitzicht op de biologische moestuin en de herbebossing inspanningen naar Volcanoes National Park.

Kwanda is een Kinyarwanda woord dat groei of uitbreiding betekent; een plek om te verzamelen; een geschenk - die alle drie het unieke aanbod van de daglounge perfect samenvatten. Bisate Kwanda ligt dicht bij de hoofdlodge, verscholen uit het zicht, en heeft lokale ambachtslieden te danken voor de unieke Rwandese smaak. Van handbewerkte houten gebruiksvoorwerpen en eetplanken tot delicaat servies, opvallende entreevloeren en gangen, vulkanische stenen muren en gevelbekleding, handgeweven manden en placemats en tuinpotten, alles is ontworpen en met de hand vervaardigd door Rwandezen om een echt authentieke sfeer te creëren.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen