WeTu Analytics

Bisate Lodge

Meet the Community

Begeleid bezoek aan de nabijgelegen gemeenschap en leden van de coöperatie, inclusief de boeren die hun groenten verbouwen en verkopen aan Bisate.

Toon meer
Toon minder

Mountain Gorilla Trekking

Gorilla trekking vindt plaats vanaf het hoofdkwartier van het Volcanoes National Park waar gasten worden toegewezen aan een van de twaalf habituated gorilla groepen voor een ontmoeting van één uur.

Toon meer
Toon minder

Golden Monkey Trekking

Bekijk deze prachtig gekleurde primaat, die endemisch is voor het gebied en leeft in groepen van 30 tot 80 personen in het bamboebos van het Park.

Toon meer
Toon minder

Guided Walks in Volcanoes National Park

Een hele dag begeleide wandeling naar de top van Mount Bisoke (3 711m) kan inspannen, maar is de moeite waard, met een prachtig uitzicht op het regenwoud en het kratermeer

Toon meer
Toon minder

Nursery Visit and Tree Planting

De agronoom van Bisate, Jean-Moise, zal u rondleiden in zijn boomkwekerij en u helpen een boompeling te planten als onderdeel van ons herbebossingsproject. Inclusief een bezoek aan de Bamboe Greenhouse om onze herbebossing te zien.

Toon meer
Toon minder

Hike to Dian Fossey’s Grave and Karisoke

Een spectaculaire, uitdagende wandeling naar het graf van Dian Fossey en de ruïnes van haar Karisoke Research Centre, gelegen in het zael van Bisoke en Karisimbi vulkanen op een hoogte van ongeveer 3 000 meter.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bisate Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen