WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Restaurant

FROKOST OG MIDDAG

Vi mener, at vores madoplevelse er et udtryk for årstiderne, hvor klassiske bistrofavoritter serveres med de fineste sydafrikanske detaljer. Vores historie er enkel; den bedste mad starter med de bedste ingredienser.

Med udsigt over et hav af vinmarker og olivenlunde plantet på Simonsberg spænder vores udsigt fra terrassen hele vejen ind i Banhoek-dalen.

Indenfor er David Collins Studio-designet interiør med buede orange læderbanketter og håndplukket kunst. Kom med os for en unik madoplevelse i den udsøgte indstilling af Delaire Graff Estate.

Show More
Show Less

Hōseki Restaurant

MORGENMAD (kun logegæster); FROKOST & MIDDAG

Forbered dig på en kulinarisk rejse som ingen anden på HŌSEKI, den ekstraordinære japanske restaurant på Delaire Graff Estate. Navnet „HŌSEKI“ har stor betydning og oversættes fra japansk til „juvel“ og hylder Laurence Graff OBE, ejeren og den berømte diamantaire af Delaire Graff Estate.

Menuen lover en symfoni af moderne køkken, infunderet med den kreative glans og overflod, der definerer køkkenchef, Virgil Kahn. Hver ret er et mesterværk, der er udformet til at blive nydt og delt, hvilket hæver ånden i japansk kultur og traditioner.

Signaturretter inkluderer togarashi, robata aubergine og gæret chili soja; soft shell krabbe og doubanjiang aioli; og den udsøgte strudsetartar og tamago, mens til dessert, sweetie pie, hindbærsorbet og confit blodappelsin vil give en mindeværdig afslutning på oplevelsen. En separat smagsmenu i stil med omakase, der oversættes til „Jeg overlader det til dig“, der transporterer dig til den rige kulturarv i Japan.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål