WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Delaire Graff Lodges & Spa er omgivet af flot udsigt over fantastiske vinmarker og bjerge mod Stellenbosch, en af verdens førende vindestinationer. Denne utrolige beliggenhed giver en følelse af flugt og privatliv for gæster på denne elegante vin ejendom i hjertet af Cape Winelands.

En uforglemmelig feriedestination, hver lodge er skræddersyet til at give en enestående gæst oplevelse. Det luksuriøse David Collins Studio-designede interiør er forbundet med Main Lodge, men i en verden af deres egen, inspireret af en pared-back farvepalet, hvor smukke sydafrikanske accenter og kunst rammer hver udsigt ud til din egen private terrasse. Rummelige opholdsrum og lyst fyldt interiør flyder problemfrit udendørs, hvor gæsterne kan vælge at dykke ned i deres private, opvarmede dybe pool eller slappe af i de naturlige omgivelser. Sov trygt i overdimensionerede senge klædt med det fineste sengetøj; slap af i marmorbadeværelser, der er indrettet med en overbærende vifte af skønhedsprodukter og nyd rummelige omklædningsrum.

Den nye ejer Villa og 6 nye Superior Lodges indvarsler en ny æra af ekspertise hos Delaire Graff, der er perfekt egnet til at fremvise Estate livsstil.

På Delaire Graff Lodges & Spa kan gæsterne nyde kunst og design, gourmetmad, prisbelønnede vine og en spa i verdensklasse, der er gennemsyret af varm sydafrikansk gæstfrihed under hele opholdet.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål