WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Culinary Delights

Fra vores to flagskibsrestauranter, til restauranterne i vores vindal og ind i byerne Stellenbosch og Franschhoek, dette er et kulinarisk hotspot i Sydafrika, med et væld af nogle af landets fineste restauranter og lokale favoritter at opdage.

På ejendommens restauranter:
Delaire Graff Restaurant (frokost og middag)
Hōseki Restaurant (morgenmad - inkluderet for lodgegæster, frokost og middag)

Show More
Show Less

Wines of the Cape & Delaire Graff Wine Lounge

Der er mere end 160 vin ejendom at udforske i regionerne omkring Delaire Graff Estate. Fra afslappet til elegant, moderne til gammelt og alt derimellem - oplev vine, der passer til enhver gane i din tid og udforske vinmarkerne i Cape.

Delaire Graff Wine Lounge tilbyder et enestående udvalg af vine til at nyde under vinsmagning, ved glasset eller ved flasken, samt tallerkener at nyde.

Show More
Show Less

Delaire Graff Spa

Din rejse til total afslapning og velvære begynder på Delaire Graff Spa. Set i sine egne unikke omgivelser, har vi fem elegante spa-suiter for gæster at opleve en helt mere sjældne ro, hvor huden perfektion og behandlinger forlader krop og sind glødende.

Med behandlinger til rådighed for alle aldre, skaber vi vores spa-oplevelser ved hjælp af de fineste skønhedsprodukter fra Swiss Perfection, Aromaterapi Associates og Terres d'Afrique.

Show More
Show Less

Estate Collection & Nearby Art Galleries

Delaire Graff Estate er hjemsted for den kuraterede personlige samling af Laurence Graff og omfatter ekstraordinære stykker som Tretchikoffs Chinese Girl, værker af Lionel Smit, Dylan Lewis, William Kentridge, Cecil Skotnes, Deborah Bell og andre vigtige afrikanske kunstnere. Gå gennem godset og nyd skulpturerne i haven samt udsmykket interiør. Dette er et tilflugtssted for kunstelskere.

I områdene rundt godset kan du oppdage SMAC (Stellenbosch Modern and Contemporary Gallery), Dylan Lewis på Oude Bank, Rupert Museum eller et privat besøk i Lionel Smit Studio.

Show More
Show Less

Flagship Boutiques

Delaire Graff Estate er hjemsted for fire flagskibsbutikker i Afrika; Graff Diamonds, 100% Capri Linen og Africa Nova.

Designet i stil med en intim salon, Kejsermarmor og indisk palisander byder gæsterne velkommen i vores eksklusive Graff-butik. Den ultimative overbærenhed for enhver besøgende på Cape Winelands, lokkende indsamlingsstykker og ikoniske sten vises, hver håndlavet i London af Graffs Master Craftsmen.

En af verdens mest eksklusive butikker, 100% Capri tilbyder et luksuriøst tøj- og hjemmevaresortiment, der fremkalder essensen af la dolce vita. Unikt tilgængelig i Afrika på Delaire Graff Estate, sortimentet er inspireret af den fantastiske syditalienske ø Capri, hvor solbeskinnede dage tilbringes i eftertragtet hvidt linned.

Africa Nova tilbyder en unik blanding af kunst, håndværk og moderne design. Bedst beskrevet som „Ny afrikansk“ forventer en urban, edgy og levende tilbud med ekko af de traditionelle former for gamle Afrika

Show More
Show Less

Stellenbosch Town

Besøg hjertet af Stellenbosch og oplev Sydafrikas mest naturskønne og historisk bevarede by. Nyd skræddersyede butikker, herunder Deon Viljoen Gallery, Dorp Street Gallery og Quagga Books

Show More
Show Less

The valley of Franschhoek

Besøg nabobyen (20 minutters kørsel), som er kendt for sin maleriske skønhed, fine Cape vine, butikker, gallerier, lørdag marked, vandreture og stier samt deres ekstraordinære restauranter.

Show More
Show Less

Golf

Der er en række fantastiske golfbaner i området, herunder Erinval Golf Club, Pearl Valley Golf Estate og De Zalze Golf Club.

Show More
Show Less

Equestrian Experiences

For hesteelskere kan vi med glæde organisere en mindeværdig dag ridning i Cape Winelands for alle færdighedsniveauer. For dem, der foretrækker at sætte pris på heste fra jorden, er polo-felterne ved Val de Vie en vidunderlig måde at tilbringe en eftermiddag på.

Show More
Show Less

The Franschhoek Motor Museum

En særlig mulighed for at opleve 100 års motorhistorie med sin unikke samling af køretøjer, motorcykler, cykler og memorabilia på L'Ormarins Wine Estate.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål