WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

The Delaire Graff Owner's Villa

(1 unit / villa)

Luksus og overdådighed på en stor skala, vores private, fuldt servicerede, fire-værelses Villa kan rumme op til otte gæster. Villa er udsøgt designet og kurateret af det berømte David Collins Studio og omfatter over 660 kvadratmeter og omfatter skræddersyede materialer og elegante bløde møbler. Vægge er udsmykket med originale kunstværker af nogle af Afrikas mest berømte kunstnere, personligt kurateret af Laurence Graff fra hans private samling.

En privat udendørs plads giver gæsterne mulighed for at nyde solen i fuldstændig afsondrethed. Tag en dukkert i den 14 m lange swimmingpool eller jacuzzi, mens du nyder den uovertrufne udsigt over Estate vingårde og bjerge, som Cape Winelands er kendt for.

Det sofistikerede interiør har en stue, spisestue, multifunktionsrum, privat motionsrum og et fuldt udstyret køkken, hvilket skaber ideelle rum til at underholde. Villa indeholder også indkvartering for dem, der rejser med et personale supplement.

Lodgefaciliteterne omfatter trådløst internet, LED-tv, luksuriøse badeprodukter fra Aromatherapy Associates, udsøgt bomuldslinned, pudemenu og personlig Bose musikstation.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Delaire Graff Lodges & Spa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål