WeTu Analytics

Umkumbe Safari Lodge Riverside

Morning and Evening Game Drives

Hos Umkumbe tilbyder vi to spil drev om dagen, en om morgenen, der afgår på ca. 06h00 og eftermiddagstur på 16h00. Om morgenen kører der et stop for kaffe og om eftermiddagen vil du stoppe for solnedture. Efter solnedgangen vil gæsterne komme til at opleve en natkørsel på rejsen tilbage til lodge.

Natkørsler giver gæsterne mulighed for at se de natlige dyr, der ikke opstår i løbet af dagen. Din tracker bruger en kraftfuld spotlight i løbet af natten drev til at søge efter natlige dyr, som omfatter hyæner, aardvarks, bush babyer, genet katte og mongoose.

Show More
Show Less

Game Walks

Efter en komplet morgenmad har gæsterne mulighed for at gå på morgen bush gåtur. Vandreture ledes af kvalificerede og uddannede feltguider. Du får mulighed for at spore dyrelivet, lære om den omkringliggende vegetation og hvordan man læser den afrikanske busk. Hvis du er heldig, vil du nyde et par tætte møder med store rovdyr.

Vildtvandringer er efter anmodning og udgør ikke en del af standarden, sæt daglig rejseplan. Spilvandringer er kun på engelsk og afhænger af vejledningstilgængelighed og vejrforhold. De er ikke garanteret.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Umkumbe Safari Lodge Riverside

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål