WeTu Analytics

Umkumbe Safari Lodge Riverside

Morning and Evening Game Drives

På Umkumbe tilbyr vi to spillstasjoner per dag, en om morgenen som går ca. 06.00 og ettermiddagsstasjonen kl. 16.00. På morgenstasjonen er det en stopp for kaffe, og på ettermiddagen stasjonen vil du stoppe for solnedganger. Etter solnedganger vil gjestene få oppleve en natt kjøretur på reisen tilbake til lodge.

Nattdrevene gir gjestene muligheten til å se nattdyr ikke møtt i løpet av dagen. Din tracker bruker en kraftig spotlight under nattdrevene for å søke etter nattlige dyr, som inkluderer hyener, aardvarks, bush-babyer, genet katter og mongoose.

Vis mer
Vis mindre

Game Walks

Etter en full frokost har gjestene muligheten til å gå på morgen bush walk. Turer ledes av kvalifiserte og trente feltguider. Du vil få muligheten til å spore dyrelivet, lære om den omkringliggende vegetasjonen og hvordan du leser den afrikanske busken. Hvis du er heldig, vil du glede deg over noen få nære møter med store rovdyr.

Spillturer er på forespørsel og utgjør ikke en del av standarden, angi daglig reiserute. Spillturer er kun på engelsk og er avhengig av tilgjengelighet og værforhold. De er ikke garantert.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Umkumbe Safari Lodge Riverside

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål