WeTu Analytics

Umkumbe Safari Lodge Riverside

Morning and Evening Game Drives

Bij Umkumbe bieden we twee game drives per dag, één in de ochtend die vertrekt om ongeveer 06u00 en de middagrit om 16u00. Op de ochtendrit is er een stop voor koffie en's middags stop je voor sundowners. Na zonsondergang kunnen de gasten een nachtelijke rit ervaren op de reis terug naar de lodge.

De nachtelijke ritten bieden de gasten de mogelijkheid om de nachtelijke dieren te zien die niet tijdens de dag worden aangetroffen. Je tracker gebruikt een krachtige spotlight tijdens de nachtelijke ritten om te zoeken naar nachtdieren, waaronder hyena's, aardvarks, bush babies, genet katten en mangoest.

Toon meer
Toon minder

Game Walks

Na een uitgebreid ontbijt hebben de gasten de mogelijkheid om's ochtends een wandeling door de bush te maken. De wandelingen worden geleid door gekwalificeerde en getrainde veldgidsen. Je krijgt de gelegenheid om wilde dieren te volgen, meer te weten te komen over de omringende vegetatie en hoe je de Afrikaanse bush kunt lezen. Als je geluk hebt, zul je genieten van een paar ontmoetingen met grote roofdieren van dichtbij.

Wildwandelingen zijn op aanvraag en maken geen deel uit van het standaard, vastgestelde dagelijkse reisschema. Wildwandelingen zijn alleen in het Engels en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van gidsen en de weersomstandigheden. Ze zijn niet gegarandeerd.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Umkumbe Safari Lodge Riverside

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen