WeTu Analytics

Umkumbe Safari Lodge Riverside

Morning and Evening Game Drives

På Umkumbe erbjuder vi två spelenheter per dag, en på morgonen som avgår vid cirka 06h00 och eftermiddagsresan kl. 16.00. På morgonen enheten finns ett stopp för kaffe och på eftermiddagen kör du kommer att stanna för solnedare. Efter sundowners gäster kommer att få uppleva en natt enhet på resan tillbaka till lodge.

Nattdrivenheterna ger gästerna möjlighet att se de nattliga djuren som inte stött på under dagen. Din spårare använder en kraftfull strålkastare under nattkörningarna för att söka efter nattdjur, som inkluderar hyenor, aardvarks, buskbarn, genetkatter och mungo.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Walks

Efter en komplett frukost har gästerna möjlighet att gå på morgonen bush promenad. Promenader leds av kvalificerade och utbildade fältguider. Du kommer att ha möjlighet att spåra vilda djur, lära dig om den omgivande vegetationen och hur man läser den afrikanska busken. Om du har tur kommer du att njuta av några nära möten med stora rovdjur.

Spelvandringar är på begäran och ingår inte i standarden, ställa in daglig resväg. Spelvandringar är endast på engelska och är beroende av tillgänglighet och väderförhållanden. De är inte garanterade.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Umkumbe Safari Lodge Riverside

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor