WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

The Venue

Aquesta sala és un espai únic dins del Palau de Congressos i està situada a la planta superior. L'aspecte és elegant i contemporani, i s'adapta perfectament a una varietat d'esdeveniments. El lloc es pot configurar segons les vostres necessitats en una varietat d'estils. És ideal per a la formació, entrenament informàtic (subministrament d'ordinadors propis), tallers, reunions de còctels vetllades, esmorzars de negocis i molts més. Consta d'una àrea de treball privada per al facilitador,

sofàs relaxants on es poden relaxar en temps de descans. Per als fumadors, hi ha un balcó exterior habilitat a aquest efecte. Les altres habitacions com es va esmentar anteriorment es poden utilitzar conjuntament amb aquest local.


El dinar se serveix a la nostra sala de banquets o si el clima és perfecte a la nostra zona de piscina (cal concertar prèviament). Tots els banys estan situats per escales.

En definitiva, el nostre Palau de Congressos manté un servei adaptat a les seves necessitats, assegurant que les seves necessitats de menjar i beguda es compleixin en tot moment. Sempre estem encantats de discutir menús alternatius i necessitats dietètiques especials amb vostè.

Hi ha una varietat de paquets de conferències disponibles i creiem que cada conferència/esdeveniment/reunió té requisits individuals i, per tant, som molt flexibles en el nostre enfocament per citar segons les vostres necessitats específiques.
Internet sense fil gratuït a totes les zones de la casa de camp

Mostra més
Mostra menys
 
50
 
 
40
 
 
60
 
 
40
 
 
50
 
 
40
 
0.8m
x
2m
4.5m
x
18.5m
 
83.25M²
 

The Boardroom

Aquesta habitació està en una ubicació tranquil·la i gaudeix de la llum natural filtrada. Ideal per a cursos de formació, reunions de gestió o petites reunions. estil de la sala de juntes - seient de fins a 15 persones.

Els refrigeris es serveixen a la nostra sala d'escapada, on podreu relaxar-vos als nostres còmodes sofàs, mentre feu el vostre coffee break.

Internet sense fil gratuït

Mostra més
Mostra menys
 
15
 
 
15
 
 
-
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
5.2m
x
5.8m
 
30.16M²
 

The Marilyn Room

Es tracta d'un lloc tranquil i privat ideal per a entrevistes, sales de descans o zona de registre juntament amb l'ús d'un dels nostres altres llocs de conferències. Consta de dues taules rodones i amb capacitat per a quatre persones per taula, així com còmodes sofàs per a una reunió informal o simplement per relaxar-se. També es pot utilitzar per a petites reunions de gestió.

Internet sense fil gratuït

Mostra més
Mostra menys
 
12
 
 
12
 
 
12
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

The Ocean Room

Aquesta preciosa sala d'Aiguamarina i Plata és ideal per a petits, reunions, grups de discussió o esmorzars de negocis. Consta de dues taules rodones que la fan ideal per a reunions una a una. També és ideal per a entrevistes o àrea de registre juntament amb l'ús de les nostres altres sales de conferències.

Internet sense fil gratuït

Mostra més
Mostra menys
 
6
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

Formulari de consulta

George Lodge International Conference Centre

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes