WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

The Venue

Dette værelse er et unikt område i konferencecentret og ligger ovenpå. Udseendet er elegant og moderne, og er velegnet til en række arrangementer. Mødestedet kan indstilles til dine behov i en række forskellige stilarter. Den er ideel til træning, computer træning (forsyning egne computere), workshops, møde cocktail aftener, business morgenmad og mange flere. Den består af et privat arbejdsområde for facilitator,

afslappende sofaer, hvor de kan slappe af i pausetider. For rygerne er der en udendørs balkon udpeget til dette formål. De andre værelser som nævnt ovenfor kan benyttes i forbindelse med dette mødested.


Frokost serveres i vores festsal, eller hvis vejret er perfekt i vores swimmingpool område (skal arrangeres før). Alle badeværelser er placeret ned ad trappen.

Det afgørende er, at vores konferencecenter vedligeholder en service, der er skræddersyet til dine behov, og sikrer, at dine mad- og drikkevarebehov opfyldes til enhver tid. Vi er altid glade for at diskutere alternative menuer og særlige kostbehov med dig.

En række konferencepakker er tilgængelige, og vi mener, at hver konference/begivenhed/møde har individuelle krav, og vi er derfor meget fleksible i vores tilgang til at citere i henhold til dine specifikke behov.
Gratis trådløst internet i alle områder af lodge

Show More
Show Less
 
50
 
 
40
 
 
60
 
 
40
 
 
50
 
 
40
 
0.8m
x
2m
4.5m
x
18.5m
 
83.25M²
 

The Boardroom

Dette værelse har en rolig beliggenhed og nyder godt af filtreret naturligt dagslys. Ideel til kurser, ledelsesmøder eller mindre møder. Boardroom stil - sæde op til 15 personer.

Forfriskninger serveres i vores udbryderrum, hvor du kan slappe af på vores komfortable sofaer, mens du har din kaffepause.

Gratis trådløst internet

Show More
Show Less
 
15
 
 
15
 
 
-
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
5.2m
x
5.8m
 
30.16M²
 

The Marilyn Room

Dette er en rolig, privat beliggenhed ideel til interviews, udbryderrum eller registreringsområde i forbindelse med brugen af en af vores andre konferencesteder. Det består af to runde borde og kan sæde fire personer per bord, samt komfortable sofaer til et uformelt møde eller bare for at slappe af. Det kan også bruges til små ledelsesmøder.

Gratis trådløst internet

Show More
Show Less
 
12
 
 
12
 
 
12
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

The Ocean Room

Denne smukke Aquamarine og sølv værelse er ideel til små, møder, grupper diskussion eller business morgenmad. Den består af to rundbordskonferencer, som gør den ideel til en på et mødeområder. Det er også ideelt til interviews eller registreringsområde i forbindelse med brugen af vores andre konferencesteder.

Gratis trådløst internet

Show More
Show Less
 
6
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

Enquiry Form

George Lodge International Conference Centre

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål