WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

The Venue

Detta rum är en unik plats inom konferenscentret och ligger på övervåningen. Utseendet är elegant och modernt och passar väl till en mängd olika evenemang. Lokalen kan ställas in efter dina behov i en mängd olika stilar. Den är idealisk för träning, datorträning (leverera egna datorer), workshops, möte cocktailkvällar, affärsfrukost och många fler. Den består av ett privat arbetsområde för facilitatorn,

avkopplande soffor där de kan varva ner i paustider. För rökare finns det en utvändig balkong utsedd för detta ändamål. De andra rummen som nämnts ovan kan utnyttjas i samband med denna plats.


Lunch serveras i festsalen eller om vädret är perfekt vid poolområdet (måste ordnas före). Alla badrum ligger nerför trappan.

Vårt konferenscenter upprätthåller en tjänst som är skräddarsydd efter dina behov och säkerställer att dina mat- och dryckesbehov alltid uppfylls. Vi är alltid glada att diskutera alternativa menyer och speciella kostbehov med dig.

En mängd olika konferenspaket finns tillgängliga och vi tror att varje konferens/evenemang/möte har individuella krav och vi är därför mycket flexibla i vårt förhållningssätt att citera enligt dina specifika behov.
Gratis trådlöst internet i alla delar av stugan

Vissa Mer
Vissa Mindre
 
50
 
 
40
 
 
60
 
 
40
 
 
50
 
 
40
 
0.8m
x
2m
4.5m
x
18.5m
 
83.25M²
 

The Boardroom

Detta rum har ett lugnt läge och har filtrerat naturligt dagsljus. Perfekt för kurser, ledningsmöten eller små möten. Styrelserum stil - plats upp till 15 personer.

Förfriskningar serveras i vårt utbrytningsrum, där du kan koppla av på våra bekväma soffor medan du tar din kaffepaus.

Gratis trådlöst internet

Vissa Mer
Vissa Mindre
 
15
 
 
15
 
 
-
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
5.2m
x
5.8m
 
30.16M²
 

The Marilyn Room

Detta är ett lugnt, privat läge perfekt för intervjuer, utbrytarrum eller registreringsområde i samband med användning av en av våra andra konferensplatser. Den består av två rundabordsbord och rymmer fyra personer per bord, samt bekväma soffor för ett informellt möte eller bara för att koppla av. Den kan också användas för små ledningsmöten.

Gratis trådlöst internet

Vissa Mer
Vissa Mindre
 
12
 
 
12
 
 
12
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

The Ocean Room

Detta vackra akvamarin- och silverrum är perfekt för små möten, gruppdiskussioner eller affärsfrukostar. Den består av två rundabordssamtal vilket gör den idealisk för en på ett möte områden. Det är också idealiskt för intervjuer eller registreringsområde i samband med användningen av våra andra konferenslokaler.

Gratis trådlöst internet

Vissa Mer
Vissa Mindre
 
6
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

Förfrågningarformulär

George Lodge International Conference Centre

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor