WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

The Venue

Deze kamer is een unieke ruimte binnen het conferentiecentrum en bevindt zich boven. De look is strak en eigentijds, en is zeer geschikt voor een verscheidenheid aan evenementen. De locatie kan naar uw wensen worden ingericht in verschillende stijlen. Het is ideaal voor training, computertraining (eigen computers leveren), workshops, vergaderingen cocktailavonden, zakelijk ontbijt en nog veel meer. Het bestaat uit een privé-werkruimte voor de facilitator,

ontspannende banken waar ze kunnen ontspannen in de pauzes. Voor de rokers is er een buiten-balkon aangewezen voor dit doel. De andere kamers zoals hierboven vermeld kunnen worden gebruikt in combinatie met deze locatie.


De lunch wordt geserveerd in onze feestzaal of als het weer perfect is bij ons zwembad (moet vooraf geregeld worden). Alle badkamers bevinden zich beneden een trap.

Ons conferentiecentrum heeft een service die is afgestemd op uw behoeften en zorgt ervoor dat te allen tijde wordt voldaan aan uw behoeften voor eten en drinken. We bespreken altijd graag alternatieve menu's en speciale dieetwensen met u.

Er zijn verschillende conferentiepakketten beschikbaar en we geloven dat elke conferentie/evenement/vergadering individuele eisen hebben en we zijn daarom zeer flexibel in onze aanpak om te citeren op basis van uw specifieke behoeften.
Gratis draadloos internet in alle ruimtes van de lodge

Toon meer
Toon minder
 
50
 
 
40
 
 
60
 
 
40
 
 
50
 
 
40
 
0.8m
x
2m
4.5m
x
18.5m
 
83.25M²
 

The Boardroom

Deze kamer ligt op een rustige locatie en profiteert van gefilterd natuurlijk daglicht. Ideaal voor trainingen, management meetings of kleine vergaderingen. Boardroom stijl - plaats voor maximaal 15 personen.

Drankjes worden geserveerd in onze afgescheiden kamer, waar u kunt ontspannen op onze comfortabele banken, terwijl u uw koffiepauze heeft.

Gratis draadloos internet

Toon meer
Toon minder
 
15
 
 
15
 
 
-
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
5.2m
x
5.8m
 
30.16M²
 

The Marilyn Room

Dit is een rustige, privé locatie ideaal voor interviews, afgescheiden kamer of registratieruimte in combinatie met het gebruik van een van onze andere conferentieruimtes. Het bestaat uit twee ronde tafels en biedt plaats aan vier personen per tafel, evenals comfortabele banken voor een informele bijeenkomst of gewoon om te ontspannen. Het kan ook worden gebruikt voor kleine managementvergaderingen.

Gratis draadloos internet

Toon meer
Toon minder
 
12
 
 
12
 
 
12
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

The Ocean Room

Deze prachtige Aquamarijn en zilveren kamer is ideaal voor kleine vergaderingen, groepen discussie of zakelijk ontbijt. Het bestaat uit twee ronde tafels waardoor het ideaal is voor één op één vergaderruimtes. Het is ook ideaal voor interviews of registratiegebied in combinatie met het gebruik van onze andere conferentieruimtes.

Gratis draadloos internet

Toon meer
Toon minder
 
6
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

Navraagformulier

George Lodge International Conference Centre

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen