WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

The Venue

Dette rommet er en unik plass i konferansesenteret, og ligger ovenpå. Utseendet er elegant og moderne, og passer godt til en rekke arrangementer. Stedet kan settes opp til dine behov i en rekke stilarter. Den er ideell for trening, datamaskin trening (forsyning egne datamaskiner), workshops, møte cocktail kvelder, business frokoster og mange flere. Den består av et privat arbeidsområde for tilretteleggeren,

avslappende sofaer hvor de kan slappe av i pausetider. For røykerne er det en utvendig balkong utnevnt til dette formålet. De andre rommene som nevnt ovenfor kan benyttes i forbindelse med dette stedet.


Lunsj serveres i vår bankettsal, eller hvis været er perfekt på vårt bassengområde (må være forhåndsavtalt). Alle badene ligger ned trappen.

Konferansesenteret vårt har en tjeneste som er skreddersydd etter dine behov, slik at dine behov blir oppfylt til enhver tid. Vi er alltid glade for å diskutere alternative menyer og spesielle diettbehov med deg.

En rekke konferansepakker er tilgjengelige, og vi mener at hver konferanse-/arrangement/møte har individuelle krav, og vi er derfor svært fleksible i vår tilnærming til å sitere i henhold til dine spesifikke behov.
Gratis trådløst internett i alle områder av hytta

Vis mer
Vis mindre
 
50
 
 
40
 
 
60
 
 
40
 
 
50
 
 
40
 
0.8m
x
2m
4.5m
x
18.5m
 
83.25M²
 

The Boardroom

Dette rommet har en rolig beliggenhet og drar nytte av filtrert naturlig dagslys. Ideell for kurs, ledelsesmøter eller småmøter. Styreværelse stil - plads op til 15 personer.

Forfriskninger serveres i vårt breakaway rom, hvor du kan slappe av på våre komfortable sofaer, mens du har kaffepause.

Gratis trådløst internett

Vis mer
Vis mindre
 
15
 
 
15
 
 
-
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
5.2m
x
5.8m
 
30.16M²
 

The Marilyn Room

Dette er et rolig, privat sted ideelt for intervjuer, utbryterrom eller registreringsområde i forbindelse med bruk av en av våre andre konferansesteder. Den består av to runde bord og har plass til fire personer per bord, samt komfortable sofaer for et uformelt møte eller bare for å slappe av. Den kan også brukes til små ledelsesmøter.

Gratis trådløst internett

Vis mer
Vis mindre
 
12
 
 
12
 
 
12
 
 
10
 
 
14
 
 
12
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

The Ocean Room

Dette vakre Aquamarine og sølv rommet er ideelt for små, møter, grupper diskusjon eller forretningsfrokost. Det består av en to runde bord som gjør det ideelt for en på ett møteområder. Det er også ideelt for intervjuer eller registreringsområde i forbindelse med bruken av våre andre konferansesteder.

Gratis trådløst internett

Vis mer
Vis mindre
 
6
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
 
10
 
 
6
 
0.8m
x
2m
3m
x
5.5m
 
16.5M²
 

Spørreskjema

George Lodge International Conference Centre

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål