WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

Culinary Delights

Des dels nostres dos restaurants insígnia, fins als restaurants de la nostra vall del vi i a les ciutats de Stellenbosch i Franschhoek, aquest és un hotspot culinari a Sud-àfrica, amb una gran quantitat d'alguns dels millors restaurants del país i favorits locals per descobrir.

En els restaurants de la propietat:
Restaurant Delaire Graff (dinar i sopar)
Restaurant Hōseki (esmorzar inclòs per als clients del lodge, dinar i sopar)

Mostra més
Mostra menys

Wines of the Cape & Delaire Graff Wine Lounge

A les regions que envolten Delaire Graff Estate hi ha més de 160 vinícoles. De casual a elegant, modern a vell i tot el que hi ha entremig - descobreix vins per a tots els paladars durant el teu temps explorant les vinyes del Cap.

Delaire Graff Wine Lounge ofereix una selecció excepcional de vins per assaborir durant els tastos de vins, a la copa o a l'ampolla, així com plats per gaudir.

Mostra més
Mostra menys

Delaire Graff Spa

El viatge cap a la relaxació total i el benestar comença a Delaire Graff Spa. Situat en el seu propi entorn únic, disposem de cinc elegants suites Spa perquè els clients puguin experimentar una calma completament més enrarificada, on la perfecció de la pell i els tractaments deixen brillar el cos i la ment.

Amb tractaments disponibles per a totes les edats, elaborem les nostres experiències Spa utilitzant els millors productes de bellesa de Suïssa Perfection, Aromateràpia Associates i Terres d'Afrique.

Mostra més
Mostra menys

Estate Collection & Nearby Art Galleries

Delaire Graff Estate acull la col·lecció personal comissariada de Laurence Graff i inclou peces excepcionals com Tretchikoff's Chinese Girl, obres de Lionel Smit, Dylan Lewis, William Kentridge, Cecil Skotnes, Deborah Bell i altres artistes africans importants. Passeja per la finca i gaudeix de les escultures pels jardins i dels interiors adornats. Aquest és un paradís per als amants de l'art.

A les zones del voltant de la finca, descobreix SMAC (Stellenbosch Modern and Contemporary Gallery), Dylan Lewis a l'Oude Bank, Rupert Museum o una visita privada a l'estudi de Lionel Smit.

Mostra més
Mostra menys

Flagship Boutiques

Delaire Graff Estate és la llar de quatre botigues insígnia a l'Àfrica; Graff Diamonds, 100% Capri Linen i Àfrica Nova.

Dissenyat a l'estil d'un saló íntim, el marbre Emperador i el palissandre indi dóna la benvinguda als hostes a la nostra exclusiva botiga Graff. La màxima indulgència per a qualsevol visitant del Cap Winelands, atractives peces de col·lecció i pedres icòniques estan en exhibició, cadascuna feta a mà a Londres pels mestres artesans de Graff.

Una de les boutiques més exclusives del món, 100% Capri ofereix una gamma de roba i parament de luxe que evoca l'essència de la dolce vita. Disponible exclusivament a l'Àfrica a Delaire Graff Estate, la gamma està inspirada en la impressionant illa italiana del sud de Capri, on els dies assolellats es passen en roba blanca i cobejable.

Àfrica Nova ofereix una barreja única d'art, artesania i disseny contemporani. Els millors descrits com a “New African” esperen una oferta urbana, edgy i vibrant amb ressons de les formes tradicionals de la vella Àfrica

Mostra més
Mostra menys

Stellenbosch Town

Visiteu el cor de Stellenbosch i descobriu la ciutat més atractiva i històricament conservada del sud d'Àfrica. Gaudeix de boutiques a mida, com ara la Galeria Deon Viljoen, Dorp Street Gallery i Quagga Books

Mostra més
Mostra menys

The valley of Franschhoek

Visiteu la ciutat veïna (20 minuts en cotxe), coneguda per la seva bellesa pintoresca, vins del Cap, boutiques, galeries, mercat dels dissabtes, excursions i senders, així com els seus restaurants excepcionals.

Mostra més
Mostra menys

Golf

Hi ha diversos camps de golf magnífics a la zona, com el Club de Golf Erenval, Pearl Valley Golf Estate i De Zalze Golf Club.

Mostra més
Mostra menys

Equestrian Experiences

Per als amants del cavall, podrem organitzar un dia inoblidable a cavall al Cap Winelands per a tots els nivells d'habilitat. Per a aquells que prefereixen apreciar cavalls des del terra, els camps de polo de Val de Vie són una manera meravellosa de passar una tarda.

Mostra més
Mostra menys

The Franschhoek Motor Museum

Una oportunitat especial per viure 100 anys d'història de l'automobilisme amb la seva singular col·lecció de vehicles, motos, bicicletes i objectes d'interès a la Finca Vinícola L'Ormarins.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Delaire Graff Lodges & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes