WeTu Analytics

Delaire Graff Lodges & Spa

El Delaire Graff Lodges & Spa està envoltat d'una vista panoràmica sobre vinyes impressionants i muntanyes cap a Stellenbosch, una de les destinacions vinícoles més importants del món. Aquesta increïble ubicació ofereix una sensació d'escapar i privacitat per als clients d'aquesta elegant finca vinícola al cor del Cap Winelands.

Una destinació de vacances inoblidable, cada casa de camp està adaptada per oferir una experiència inigualable. Vinculat a la casa principal, però en un món propi, luxosos interiors dissenyats per a l'estudi David Collins s'inspiren en una paleta de colors pared, on bells accents sud-africans i art emmarquen cada vista a la seva pròpia terrassa privada. Espais amplis i interiors plens de llum flueixen perfectament a l'aire lliure on els clients poden optar per submergir-se en la seva piscina privada climatitzada o relaxar-se en l'entorn natural. Dormir profundament en llits grans vestits amb la millor roba de llit; relaxar-se en banys de marbre moblats amb una indulgent varietat de productes de bellesa i gaudir d'amplis vestidors.

La nova Vila de Propietaris i 6 noves Lodges Superior anuncien una nova era d'excel·lència a Delaire Graff, perfectament adaptada per mostrar l'estil de vida de la finca.

A Delaire Graff Lodges & Spa, els clients poden gaudir d'art i disseny, aliments gurmet, vins guardonats i un spa de classe mundial impregnat d'hospitalitat càlida i sud-africana durant tota la seva estada.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Delaire Graff Lodges & Spa

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes